מה הזכיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הזכיות
    זנט
    07/03/2012

אני שברתי רגל ימין,היום הורידו לי את הגבס,במקום עבודתי בכלל לא בקשר איתי,לדעתי הם כועסים שלא הגעתי עם גבס לעבודה .אני צרכה ללכת לפיזיוטרפיה שיעזרו לי ללכת ,אני עדיין לא דורכת על הרגל . סיימתי את ימי המחלה שצברתי בעבודה מהיום. האם נכון להציע בעל"פ או בכתב לעבוד מהבית?או להגיע לעבודה במוניות ? לי נראה שהם מתים לפטר אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הזכיות

הוספת תגובה

• מה הזכיות - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    09/03/2012

ראי תשובתי מעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאמין שמי שצריך לקבוע

אביעד
    11/03/2012

אם את כשירה לעבודה או לא זה הרופא או האורטופד שלך. אבל מה זאת אומרת בעבודה לא בקשר איתך? לא מתעניינים לשלומך? לא שואלים מתי את חוזרת? אגב, יש לרגל השבורה קשר למקום העבודה? זה קרה לך בעבודה? או בעקבות עבודה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאמין שמי שצריך לקבוע

אביעד
    11/03/2012

אם את כשירה לעבודה או לא זה הרופא או האורטופד שלך. אבל מה זאת אומרת בעבודה לא בקשר איתך? לא מתעניינים לשלומך? לא שואלים מתי את חוזרת? אגב, יש לרגל השבורה קשר למקום העבודה? זה קרה לך בעבודה? או בעקבות עבודה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו