מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכות ניידותרוית07/04/2012
הנני אישה חולה אשר חולה במחלה לימפומה(סרטן) בריאות ובטחול אשר התגלתה בחודש אוקטובר ומטופלת בטיפול כימי R-COP במחלקה המאטולוגית.
כתוצאה מהטיפול הכימי מערכת התאים הלבנים יורדת וכמו כן מערכת החיסונית שלי נפגעת ברמה של כמות הליקוציטים שהיא 1,400. יצוין בזאת כתוצאה מהטיפול הנני חלשה, סובלת מכאבי ראש וסחרחורות, חולשה ברגליים חוסר תפקוד וכו'.
כתוצאה מכך שמערכת החיסונית יורדת באופן דרסטי אצלי הנני זקוקה להזריק באופן קבוע אחרי 3 ימים של כל טיפול זריקה NEULASTIN 6MG שמחזקת את המערכת החיסונית זריקה זו גורמת לי להיות כמו משותקת במשך שבוע ויותר.
יצוין בזאת שלפני שהתגלתה לי המחלה הנ"ל היתה לי נכות 75% כללי כיום הגשתי בקשה לביטוח לאומי לקבלת שירותים מיוחדים והנני ממתינה לתשובה מהם.
אבקש לדעת האם אני זכאית לשירותים מיוחדים ? וכמו כן האם אני יכולה להגיש תביעה לביטוח לאומי לבקשת נכות ניידות ומה הסיכויים שלי לקבל זאת?
בתודה מראש,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות ניידות - תגובה
עו``ד יובל סמרה08/04/2012החלמה מהירה,
לעניין ניידות, התביעה מוגשת למשרד הבריאות במחוז מגורייך. ענינה של הזכאות הוא בקביעה כי הנך מוגבלת בניידות , על פי התנאים הקבועים בחוק. ההתייחסות היא רק למגבלה להתנייד. בנסיבות המקרה הייתי מציע להתייעץ עם רופא בשאלה האם את נכללת באחד מסעיפי הניידות. במידה והוא יסבור שכן, בקשי כי ימלא את טופס התביעה בהתאם.
לעניין הזכאות לשר"מ, היא תיבחן על פי ההיזקקות לעזרת הזולת.
הייתי מציע לך גם לבחון זכאותך לפטור או הטבות מס , ככל שהנך משתכרת או השתכרת לפני המחלה.
ככל תחפצי, אני מזמין אותך לתאם עמי פגישה לבירור סיכויי התביעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?