תודה לעו"ד סמרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה לעו"ד סמרה
    רונ
    17/05/2012

הבננתי מתשובתך שלא חייבת להיות התאמה בין אחוזי הנכות הרפואית לאחוזי נכות בגין אובדן כושר השתכרות,איך יתכן הדבר באם הנכות הרפואית גבוהה הרבה יותר?מצב הפוך אפשר להבין ובכל זאת על מנת לחדד את השאלה מאיזה אחוז נכות לא תהיה ברירה לפקיד המוסד אלא לאשר 100% ?כאמור לי נצבר 130% ובשקלול הגיעו ל78% אז מה אומר החוק בקשר לכך?אם אכן מגיעי לי 100% אשמח לקבל את שירותך וייצוגי בענין במידה ולא אני שב ומודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה לעו"ד סמרה

הוספת תגובה

• תודה לעו"ד סמרה - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    17/05/2012

תודה,

הנכות אינה מצטברת אלא מחושבת באופן משוקלל, כך שלא ניתנה לך נכות מעל % 100.

כפי שציינתי, לא חייבת להיות קורלציה בין הנכות הרפואית לאי הכושר. אומנם לפעמים חומרת המצב הרפואי יכולה להשפיע על השאלה אם דרגת אי הכושר שנסקה תואמת את מצבו של המבוטח באמת, אך זה לא אומר שאם אדם קיבל % 80 נכות רפואית הדבר יחייב את הועדה לקבוע את שיעור דרגת אי כושרו בשיעור מסויים ולא מתחת לו.

השאלה היא האם בצקת נקבעה לך דרגת אי כושר בשיעור שנקבע? האם קביעה זו משקפת את מצבך האמיתי, והאם יש מקום לערור על קביעה זו בפני ועדת עררים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו