נכות נפשית עקב תאונה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות נפשית עקב תאונה.
    יוני
    29/05/2012

עברתי תאונת דרכים קשה לפני שנתיים ובמשך תקופה ארוכה הדחקתי את היותי נפגע נפשי וניסיתי להסתתר מאוחרי "אני חזק יצאתי מזה" למרות שהייתי גם עם פגיעה פיזית בחלק הגוף התחתון שגרמה לי להפסיק את עבודתי והפסיק עם כל הפעילויות הספורטיביות שהייתי עסוק בהם, כולל לימודי תעודה למדריכי חדר כושר.. אחרי חצי שנה התחלתי לקחת סמים קלים כפתרון לכאבים וזה אכן עזר ואחרי חצי שנה יכלתי לשבת בנוח ולקרוא עיתון ולשכוח מהכל (לא הזכרתי את הסמים בפני הפסיכיאטר) ואחרי תקופה נפגשתי עם פסיכיאטר וסירבתי לטיפול תרופתי וביקשתי טיפול פסיכולוגי וחזרו אלי רק לאחר 3 חודשים ואז מצבי הנפשי היה במצב גרוע ולא הלכתי.. והיום, שנתיים וחודשיים אחרי התאונה אני נוטל כדורים נגד דיכאון וחרדה (ויפאקס XR) וכדורי שינה, עליתי במשקל ונהייתי אדם בודד ורוב הזמן בלי סבלנות ועם פתיל קצר.. האם אני זכאי לנכות נפשית ואם כן.. בסביבות כמה ?.. תודה מראש, יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות נפשית עקב תאונה.

הוספת תגובה

• נכות נפשית עקב תאונה. - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    29/05/2012

איחולי החלמה ,

המקרה מורכב ודורש בדיקה מעמיקה, כך גם לנוכח העובדה כי התלונות בתחום הנפשי הופיעו בשלבים מאוחרים מאוד מאז אירוע התאונה.

במידה ותחפוץ, הנך מוזמן לתאם עמי פגישה לבדיקת החומר והערכת סיכויי התביעה. פרטיי מצויים באתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו