ועדה חוזרת בביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדה חוזרת בביטוח לאומי
    חימון
    14/06/2012

שלום אני לאחר החלפת שני מפרקי ירך רגל ימין ושמאל,נקבע לי לפני 16 חודש 74% א.כ.ע לצמיתות + 69%נכות כללית.ו70% לצמיתות בניידות. לפני 6 חודשים התגלה כי במפרק ירך שמאל הושתל לי מפרק ירך פגום של חברת גונסון&גונסון, בהתיעצות עם המנתח הוחלט לעבור רוויזיה במפרק הפגום בחודש 9.2012 .לפני יומים הגשתי מסמכים המאשרים את הרעת מצבי לביטוח לאומי ובקשה לדון מחדש באחוזי הנכות הקימים לא.כ.ע. שאלתי מה הם סיכויי לעלות את אחוזי הנכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועדה חוזרת בביטוח לאומי

הוספת תגובה

• ועדה חורת

חימון
    14/06/2012

המשך לשאלה,הגשתי שני חוות דעת של פרופ' דניאל רייס אורטופד מומחה לא.כ.ע מלא ,וחות דעת מהמנתח דר' אהרון מנחם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה חוזרת בביטוח לאומי - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    14/06/2012

בריאות שלמה

לא אוכל להתייחס לשאלה ללא בדיקה מקיפה של החומר הרפואי והחלטות הועדות בעניינך.

תוכל ליצור עמי קשר לתאום פגישה בעניין. פרטיי מצויים באתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו