הפחתת אחוזי נכות בביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחתת אחוזי נכות בביטוח לאומי
    זיוה
    08/07/2012

שלום רב קיבלתי נכות49 אחוז על אורטיקריה כרונית , אי שקט ברגליים,מצב תגובתי, ו הפרעות בשטן . עשיתי ערר הם כתבו לי הועדה שוקלת האפשרות להפחית את אחוזי הנכות ההפחתה היא ביחס לאחוזי נכות בגין סעיף עור אורטיקריה כרונית שזה 20 אחוזהם רוצים שאבטל את הערר ו אחוזי הנכות ישאר ללא שינוי

הודע לך על התשובה . זיוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפחתת נכות ב ביטח לאומי

זיוה
    08/07/2012

השאלה האם לבטל את הערר ? או לתת להם להחליט ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת אחוזי נכות

זיוה
    08/07/2012

אני לא רואה את התגובה שלכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת אחוזי נכות בביטוח לאומי - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    08/07/2012

זיווה שלום,
    ראשית את אמורה לדעת שברגע שמגישים ערר על החלטת הוועדה הרפואית, הם רשאים גם להוריד את אחוזי הנכות הרפואית.
    שנית, על אף אחוזי הנכות שהוענקו לך , לא ברור אם את עומדת בתנאים לקבלת קצבה , צריך לראות את פרוטוקול הוועדה.
    אם וכאשר את לא זכאית לקצבה, אזי אין לך מה להפסיד, אולם לאור תשובת הביטוח הלאומי הייתי ממליץ לקבל ייעוץ וליווי משפטי.
    את מוזמנת ליצור איתי קשר על מנת לקבל ממך את שאר הפרטים ולתת לך הכוונה בהתאם.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו