נכה צד ימין CVA רגל בסד ויד משותקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכה צד ימין CVA רגל בסד ויד משותקת
    דבי
    13/07/2012

בשיקום נקבע לי 70% בועדה של גברת, אחת בחדר חשוך חצי דקה נקבע לי כנ"ל.ברור שהעתיקו מהשיקום. במחוזי ברמלה נקבע לי 80% ע"י 5 איש ו2 רופאים 1 פרופסור לצמיתות קיבלתי מבטוח לאומי ערעור ושאוזמן לתה"ש.. . במקביל קיבלתי זימון לבדיקות ברחוב הארבעה בטיחות בדרכים. האם ברחוב הארבעה יש חשיבות להכרעה לגבי אחוזי הנכות או שאין קשר. האם עלי לערער על הערעור מיידית או לחכות להכרעתם ואח"כ לערער. לטעמי לא בדקו אותי ברצינות ורק מנסים לחסוך ממני זכויות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נכה צד ימין CVA רגל בסד ויד משותקת - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    15/07/2012

שלום רב,

החלטת הועדה של המכון הרפואי לבטיחות בדרכים אינה מחייבת את הוועדה בביטוח לאומי.

מצופה כי לא יהיו פערים גדולים בפסיקת הנכות, ככל ששתי הועדות התייחסו לאותו ענייו רפואי. אם קיימים פערים כאלה לרעת הוועדה של ביטוח לאומי כמובן שהדבר עשוי להוות טיעון טוב כנגד ההחלטה.

ככלל, על החלטת הועדה הרפואית לעררים תוכל לערער כבר עתה. לא אוכל להתייחס לגופו של הערעור , או שאלת הכדאיות בהגשתו, בלי לעיין בפרוטוקול ההחלטה, כמובן.

ככל שתחפוץ, תוכל ליצור עמי קשר לבדיקת ההחלטות והערכת ההליכים. פרטיי מצויים באתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכה צד ימין CVA רגל בסד ויד משותקת - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    15/07/2012

שלום לך,
    קצת קשה להבין מפנייתך את השתלשלות האירועים..ולכן צריך לראות את הפרוטוקולים של הוועדות הרפואיות השונות.
    לעניין רחוב הארבעה, שם נבדקת המסוגלות שלך להמשיך ולהחזיק ברשיון נהיגה עקב הנכות שנקבעה לך .
    כפי שצייניתי, על מנת לתת לך תשובה מפורטת יותר , יש צורך לראות את כל המסמכים והפרוטוקולים של הוועדות השונות.
    מקווה שעזרתי .
    בריאות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו