נכות עקב תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות עקב תאונת דרכים
    עמרם
    16/07/2012

חתמתי במהלך התביעה נגד חברת ביטוח מסויימת על ויתור על סודיות רפואית, האם הם רשאים/יכולים להיחשף לתיק הרפואי הצבאי שלי ולראות את הסיבה בגללה השתחררתי מהצבא (לא שירתתי כלל) תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות עקב תאונת דרכים

הוספת תגובה

• נכות עקב תאונת דרכים - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    16/07/2012

עמרם שלום,
    הם אכן רשאים להיחשף לכל מידע רפואי הקשור אליך מכל גוף שהוא כולל התיק הרפואי הצבאי.
    הסיבה לכך, האם לנזק שקרה לך ישנו קשר סיבתי ישיר לתאונה או שסבלת בעבר מאותו נזק.
    אם תחפוץ בפרטים נוספים אתה מוזמן לשוחח איתי, הפרטים שלי נמצאים בראש העמוד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא טוב..

עמרם
    16/07/2012

זה נשמע הכי לא פייר במיוחד אם מדובר במידע רגיש שייחשף בבית המשפט, ואנחנו יודעים שלחברות הביטוח "אין אלוהים".. האמנם אין קשר למצבי הנפשי כרגע לשחרור שלי מצה"ל אבל הם יכולים להשתמש בזה יפה ולעשות לי נזק ולא בצדק.. בשורות רעות... אני תמיד אשמח לדבר עם מומחים אבל במקרה שלי לא ארצה להטריד אותך כי יש לי עו"ד במיוחד שאני נמצא בשלב מאוחר בתביעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאחל לך בהצלחה...

עו"ד אלי מלכה
    16/07/2012

אכן העו"ד שלך אמור לדעת את זה .... ואני חושב שיש בזה מן ההגינות.
    תחשוב שהיית חולה בעבר במחלה מסויימת ולאחר מכן היית מייחס את אותה מחלה לתאונת הדרכים שאירעה זמן מה לאחר פרוץ המחלה...
    אני מקווה שהם לא יעשו כל שימוש מעבר לרלוונטיות של הפגיעה כתוצאה מתאונת הדרכים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עמרם
    17/07/2012

התייעצתי בנושא בהמשך היום עם העו"ד שלי והוא אמר שזה לא אמור לפגוע בי.. אכן אני לא רוצה לנצל או לשקר, אבל לא רציתי שישתמשו בזה בשביל לגזול ממנו את מה שאני באמת סובל ממנו עקב התאונה.. ואני עדיין חושב שחברות הביטוח לעולם לא יתחשבו, ויחשבו רק על להוציא כמה שפחות כסף. תודה בכל מקרה על היחס :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו