מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכות עקב תאונת דרכיםעמרם16/07/2012
חתמתי במהלך התביעה נגד חברת ביטוח מסויימת על ויתור על סודיות רפואית, האם הם רשאים/יכולים להיחשף לתיק הרפואי הצבאי שלי ולראות את הסיבה בגללה השתחררתי מהצבא (לא שירתתי כלל) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות עקב תאונת דרכים - תגובה
עו``ד אלי מלכה16/07/2012עמרם שלום,
הם אכן רשאים להיחשף לכל מידע רפואי הקשור אליך מכל גוף שהוא כולל התיק הרפואי הצבאי.
הסיבה לכך, האם לנזק שקרה לך ישנו קשר סיבתי ישיר לתאונה או שסבלת בעבר מאותו נזק.
אם תחפוץ בפרטים נוספים אתה מוזמן לשוחח איתי, הפרטים שלי נמצאים בראש העמוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא טוב..
עמרם16/07/2012זה נשמע הכי לא פייר במיוחד אם מדובר במידע רגיש שייחשף בבית המשפט, ואנחנו יודעים שלחברות הביטוח "אין אלוהים".. האמנם אין קשר למצבי הנפשי כרגע לשחרור שלי מצה"ל אבל הם יכולים להשתמש בזה יפה ולעשות לי נזק ולא בצדק.. בשורות רעות... אני תמיד אשמח לדבר עם מומחים אבל במקרה שלי לא ארצה להטריד אותך כי יש לי עו"ד במיוחד שאני נמצא בשלב מאוחר בתביעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחל לך בהצלחה...
עו"ד אלי מלכה16/07/2012אכן העו"ד שלך אמור לדעת את זה .... ואני חושב שיש בזה מן ההגינות.
תחשוב שהיית חולה בעבר במחלה מסויימת ולאחר מכן היית מייחס את אותה מחלה לתאונת הדרכים שאירעה זמן מה לאחר פרוץ המחלה...
אני מקווה שהם לא יעשו כל שימוש מעבר לרלוונטיות של הפגיעה כתוצאה מתאונת הדרכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עמרם17/07/2012התייעצתי בנושא בהמשך היום עם העו"ד שלי והוא אמר שזה לא אמור לפגוע בי.. אכן אני לא רוצה לנצל או לשקר, אבל לא רציתי שישתמשו בזה בשביל לגזול ממנו את מה שאני באמת סובל ממנו עקב התאונה.. ואני עדיין חושב שחברות הביטוח לעולם לא יתחשבו, ויחשבו רק על להוציא כמה שפחות כסף. תודה בכל מקרה על היחס :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?