כמה אחוזים ואם בכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה אחוזים ואם בכלל
    יובל
    03/08/2012

לפני כשנה עברתי ת.ד צליפת שוט מאז ועד היום יש לי כאבים בגב התחתון העליון נימולים ביידים בצילום נמצא לורדוזה פיזיאולוגית שמורה ללא עדות להרס גרמי
    הודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי בגובה L2-L3 L3-L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי בגובה L4-L5
    בלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ מינימלי על השק הדורלי בגובה L5-S1
    ראויי לציין שמעולם לא סבלתי מהגב והייתי בריא לגמרי עד לזמן התאונה
    האם ניתן לשער שבלטי הדיסק הם מהתאונה?
    ומה סיכויי הנכות שניתן לקבל עבור זה אם בכלל?
    עברתי טיפול RF ללא הטבה
    כדורי ההקלה אינם עוזרים לי ועברתי המון כדורים
    כרגע אני לוקח מדבקה אחת לשבוע
    איזה טיפול אוכל לקבל בשביל ההקלה
    ממש מתוסכל וכואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה אחוזים ואם בכלל

הוספת תגובה

• כמה אחוזים ואם בכלל - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    03/08/2012

אקדים באיחולי החלמה

כפי שמוסבר על ידך המקרה מערב פגיעה אורטופדית ונוירולוגית.

חשוב להבין כי בלטי דיסק לבדם אינם מזכים בדרגת נכות אלא ההגבלות בתנועה מהן סובל הניזוק, הן שישפיעו על שיעור הנכות.

לא ציינת אם עברת בדיקת EMG שיכולה לשפוך אור על תלונותיך בתחום הנוירולוגי והאם ניתן לקשר בינם לבין פגימותיך בגב. אם כן, אולי פגימותיך הנוירולוגיות עשויות לזכות בנכות גם כן.

מדובר במקרה מורכב וחשוב לנהל אותו נכון על מנת למצות את מירב הזכויות שלך במכלול מסלולי התביעה האפשריים.

משמדובר בתאונת דרכים עומדת לך הזכות להגיש תביעה כנגד המבטחת , ואם לא עשית זאת עד עתה אני מציע לבחון את סיכויי התביעה במסלול זה.

במידה והתאונה קרתה גם תוך כדי ועקב העבודה אולי כדאי לבחון הגשת תביעה במסלול נוסף של נפגעי עבודה.

על מנת שאוכל להתייחס באופן יותר ענייני עלי לעיין בחומר. ככל שתחפוץ, אני מזמין אותך לתאם עמי פגישה לבדיקה במקרה לעומקו ולהערכת סיכויי התביעה. פרטיי מצויים באתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו