ועדה רפואית - נכות נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדה רפואית - נכות נפשית
    מורן
    05/09/2012

שלום,
    יש לי מס' שאלות שאשמח אם תעזרו לי איתן:)
    האם מותר להגיע לוועדה הרפואית עם דף ובו רשומים כל הדברים שאני רוצה לאמר כדי לא לשכוח, או שחייבים לאמר בע"פ? וכמו כן האם זה יכול לפגוע בסיכויים שלי לקבל קצבה?
    יש לי תואר ראשון במשפטים ואני מעוניין גם לעשות הסבה לחינוך מיוחד, האם יהיה עליי איסור לעסוק במקצועות אלה אם אני יוכר כנכה נפשי בביטוח לאומי?
    אני פונה בשביל נכות נפשית על רקע דיכאון והתקפי חרדה של שנים.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועדה רפואית - נכות נפשית

הוספת תגובה

• ועדה רפואית - נכות נפשית - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    06/09/2012

שלום מורן,
    ראשית, ממולץ לרשום מס' דברים עיקריים ולהגיע איתם לוועדה. זה לגיטימי לגמרי ובכלל לא אמור לפגוע בקביעת שיעורי הנכות, זה לא מבחן בע"פ וטבעי שאנשים מתרגשים / שוכחים. ואולם מאידך, רצוי לכתוב 3-4 שורות ולא יותר.
    שנית, לעניין המקצוע- בכדי לענות לך ביתר דיוק יש צורך לעיין בחוו"ד רפואיות ובאבחנות ולבחון את המסוגלות שלך להשתלב בשוק העבודה ועל פיה תיקבע הקצבה.
    לגבי איסור לעסוק במקצוע כזה או אחר - את צריכה להפנות את השאלה בפורומים אחרים.
    את מוזמנת ליצור איתי קשר , פרטיי רשומים לעיל , ואוכל לכוון אותך בהתאם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו