עבודה בזמן קבלת קצבת נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה בזמן קבלת קצבת נכות
    בני
    11/09/2012

שלום, אני בן 34 ואובחנתי לפני כמה שנים בסכיזואפקטיב דיסאורדר. קיבלתי 75% אובדן כושר עבודה, ואני מקבל קצבה של 2460 לחודש. בשנתיים האחרונות התחלתי לעבוד ואני משתכר 4500 נטו, לפי מה שהבנתי זה הגבול בעצם? לשאלתי, במידה וארצה לעבוד שעות נוספות והמשכורת תעלה ל 6000, האם הקצבה תבוטל? או שאקבל פחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה בזמן קבלת קצבת נכות

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה

גיא הפנר
    11/09/2012

שלום אני מקבל קיצבה של 2000 שקלים רציתי לדעת איך אני משלב את עצמי בעבודה ואיך התהליך נעשה מצאתי עבודה. איך אני עושה הסדר אם העבודה
    ואיך אני בודק כמה אחוז נכות יש לי ומה הנכות שלי בעצם...אני יודע מה ישלי אבל ההגדרה כביכול של ביטוח לאומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    12/09/2012

גיא שלום,
    תיגש לסניף הביטוח הלאומי שמטפל בך, תבדוק בגין מה אתה מקבל קצבה ( נכות כללית או נכות מעבודה ), - תבקש את פרוטוקול הוועדה הרפואית שם רשומים סעיפי הנכות שקיבלת.
    אם מנכות כללית- אזי ישנה חוברת בסניפים שבה תוכל לבדוק לעניין הקצבה שאתה מקבל ומה התקרה שאתה יכול להשתכר בכדי שלא תיפגע הקצבה.
    אם נכותך הינה נכות מעבודה- תמשיך לקבל את הקצבה ללא כל מגבלה ,אתה יכול להשתלב בכל עבודה ללא כל בעיה והקצבה שלך לא תיפגע.
    מקווה שעזרתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו