נכות נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות נפשית
    שירה
    25/09/2012

היי אני בת 20,עברתי חיים לא קלים עם ניסיונות היתאבדות ומעבר בין פנימיות,יש לי תיק ברווחה על רקע בעיות במשפחה וכו ובנסוף היתגייסתי לצה״ל והישתחררתי על 21 נפשי מאובחנת כ ״בורדרליין״. מאז עברתי לדירת שירות לאומי וסיימתי שנת שירות ובמקביל התחלתי טיפול פסיכולוגי שמאוד עזר לי.. כיום אני משכירה דירה לומדת ועובדת ומצבי הנפשי סביר.יש לי הפרעות קשב וריכוז ומצבי רוח משתנים ואף לפעמים דיכאון.ההיתי אצל פסיכיאטרית לפני 4 חודשים כדי לבדוק אולי כדאי לי לקחת תרופות והיא אנרה שכרגע לא צריך כי אני יכולה להיתמודד לבד ואם יקרה משהו אז אני יכולה לחזור אליה. אני מרגישה קושי רב ללמוד ולעבוד ויוצא מצב שאני מבריזה מכאן ומכאן והמצב הכלכלי שלי ניהיה מאוד רע ובעקבות זה גם הנפשי השאלה שלי האם כדאי לי ללכת לביטוח לאומי לקבל קיצבה?יש לי מכרים שמקבלים 2500 שח ובנוסף עזרה בשכר דירה ועוד..האם אני זכאית לקיצבה כל שהיא ואם כן אז לכמה בערך?אולי זה לא סכום ששווה את הסטיגמה הזאת.אשמח לתשובה,תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות נפשית

הוספת תגובה

• חשוב לציין

שירה
    25/09/2012

חשוב לציין שהמצבי רוח שלי והדיכאון זה אבחנה שלי,אין לי הבחנה מפסיכיאטרית כי ההיתי אצלה רק פעם אחת לפגישה של 20 דק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו