תגמול לנכות מביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגמול לנכות מביטוח לאומי
    ארז
    16/10/2012

היתה לי תאונת עבודה,שברתי את הפיקה של הברך. נקבעה לי 14.5% נכות צמיתה בוועדה רפואית של הביטוח לאומי.האם אני זכאי לגימלה חודשית,או מענק חד פעמי? ואם כן כמה אקבל ואיך מחשבים את זה. משכורתי 10,000 ברוטו לחודש מ 2 מישרות שאני עובד. מצפה לתשובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגמול לנכות מביטוח לאומי

הוספת תגובה

• תגמול לנכות מביטוח לאומי - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    17/10/2012

שלום ארז,
    אני מניח שקיבלת את תשובתי בטלפון...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה בטלפון???

יוני
    11/11/2012

אנחנו גם רוצים לקרוא ולדעת בטלפון זה לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה בטלפון??? - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    11/11/2012

שלום יוני,
    אומנם הפורום הינו פורום רבתי ולא תמיד הפניות כוללות את כל הפרטים שצריך לדעת על מנת להשיב במקסימום תשובה מלאה ולכן אני מאפשר ליצור איתי קשר טלפוני על מנת לייעל ולקצר את ההליכים.

מן הסתם, לא כולם רוצים לפרט את הבעיה שלהם ברשות הרבים ולפעמים חשוב לשמור על מינימום של פרטיות בעניין אף במסגרת של פורום רבתי.

אם יש לך שאלה שאתה רוצה לדעת, אתה מוזמן לפרט אותה ואני מבטיח לך שאענה לך תשובה מלאה בכתב...
    ואם באמת מעניין אותך לדעת כיצד מחשבים את הפיצוי אז הינה לך ( בתקווה שתבין את הנוסחה)
    בנכות מעבודה בלבד ( ולא בנכות כללית !!) מחשבים 75% מהשכר ברוטו ואז מחשבים את אחוז הנכות שנקבע מתוך 75% ומכפילים ב-43 וזה בעצם המענק החד- פעמי ( מנכות של 9% ועד ל 19% )
    מאחר והשאלה שלך בנכות ילד אזי התשובה אינה רלוונטית אליך..

בריאות והצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גימלת נכות תשאל במוקד ב.ל

דבי
    19/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו