פיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה
    נורה
    16/10/2012

היי לכם,,
    עברתי הרבה עם הפיברומיאלגיה ,,,הרבה שנים,,,,,ניסית גם לקבל נכות כללית,,לא הצלחתי קבלתי רק 20% וזה אחרי ועדת ערעור,,,,,
    היום קשה לי מאד,,,,,,בקושי עובדת בבית בקושי יכולה לטפל בילידם שלי,,,,,,,,,כל היום בכאבים ,,בקושי זזה ,
    שאלתי,,,,האם אם אגיש עוד הפכם לביטוח לאומי אקבל אחוז יותר ממה שקבלתי,,,או לפחות משהו יפצה אותי,,,,,אולי מישהי שתעזור לי בעבודת הבית,,,או לקבל כסף חודשי עבור המחלה,,,
    מבולבלת,,,,לא יודעת לאן לאיפה לפנות,,,,,,,,,,
    מה עליי לעשות
    תודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    17/10/2012

נורה שלום,
    באופן עקרוני את זכאית לדרגת נכות כללית, כמה? זה כבר סיפור אחר. יש צורך לבחון את מידת הסימפטומים ותופעות הלוואי מהם את סובלת, לצורך כך צריך לעיין במסמכים והאבחנות הרפואיות,
    בנוסף, במקום כל הבלבול וחוסר האונים שאת שרויה בהם, אולי תגשי לעורך דין שמתעסק בתחום שינחה אותך ויטפל באופן מקצועי אל מול הביטוח הלאומי בכל הנוגע למחלתך,ויחסוך ממך את כל עוגמת הנפש...
    בריאות והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו