קבלת פטור ממס הכנסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת פטור ממס הכנסה
    מני
    16/12/2012

לפני כ-5 חודשים עברתי וועדה של משרד הבריאות ושם העלו לי את אחוז הנכות מ-80% ל90% לשם החלפת רכב והתאמת רכב.
    שרציתי לקבל פטור ממס הכנסה הם ביקשו ממני את סיכום הוועדה של ביטוח הלאומי, שעשיתי לפני הרבה שנים ושם נרשם 80%. ששלחתי את הטפסים נדחיתי ע"י מס הכנסה בטענה שרק מ-90% אני יכול לקבל את הפטור.
    א. האם סיכומי הוועדה של משרד הבריאות יכולים גם לתפוש לגבי הפטור?
    ב. האם צריך להגיש שוב בקשה לביטוח לאומי שגם יעלו לי את ה-% על סמך הוועדה של משרד הבריאות וזאת בלי לעבור ועדה בביטוח לאומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת פטור ממס הכנסה

הוספת תגובה

• ב.ל בדרך כל ל מערער על החלטת משרד

דבי
    19/12/2012

הבריאות. אם לא הודיעו לך על ערעור תפנב אליהם בשאלה מה אחוזי הנכות עכשיו ואם לא השתנה בעיקבות משרד הבריאות. הדרך לקחת עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת פטור ממס הכנסה - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    30/12/2012

לא אוכל להתייחס בלי לעיין בפרוטוקול החלטת הועדה שמצאה להגדיל את שיעור נכותך.

שאלת ההחמרה היא החשובה כאן, ויש לבדוק האם ההחמרה היא רפואית או תפקודית והאם קיימת התייחסות למוגבלות זו בפרוטוקול הוועדה בביטוח לאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו