התייחסות של משרד השיכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייחסות של משרד השיכון
    מאיה
    26/03/2013

שלום רב אני כרגע בת 25 בגיל 15 עברתי טראומה קשה עקב זה הייתי מאושפזת במשך שבוע עם דיכאון קשה ופסיוכוזה. אחרי כשבועה לפי רצוני עזבתי את בית חולים ועברתי לטיפול פרטי. כאשר התגייסתי אחרי שבוע הייתי משוחררת על ידי וועדה רפואית עם הבחנה פיצול אישיות. במשך 10 שנים אני מתגורת בדירת עמידר יחד עם אימא לא עובדת לא לומדת, לא הגשתי בקשות לנכות.
    אני מבקשת לענות לי על השאלה אחרי בקשות של אימא להחליף לנו דירה כי אנחנו גרות במקום מאוד מסוכאן, החלטה ממשרד השיכון לתת חדר אחת רק לאימא ואני חייבת לעזוב את הבית. האם זה נכון קיבלנו דירה כאשר הייתי קטינה. וכרגעה לא מתייחסים לא מאישור רופאה פסיכאטר. עד היום לא רוצה לעשות נכות על ראש משתדלת להיסתדר ליבד
    ונשארת חסרת בית.
    האם במשרד השיכון יכולים לא להתיחס להמלצה של רופאה פסיכאטר שאני לא יכולה להיסתדר ליבד.
    בכבוד רב
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייחסות של משרד השיכון

הוספת תגובה

• התייחסות של משרד השיכון - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    27/03/2013

מאיה שלום,
    לצערי פנייתך מופנית לפורום הלא מתאים...
    צריך להבין את הקריטריונים שעל פיהם נבחנת הזכאות לדיור במשרד השיכון ואני מציע שתתייעצי עם עו"ד המבין בתחום.
    בהצלחה וחג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו