פנסיית נכות מעבודתי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנסיית נכות מעבודתי.
    אלונה
    30/03/2013

שלום. עבדתי 8 שנים מחסנאי ברשת מזון. שנה אחרונה אינני עובד. וועדה רפואית ראשונה של הב"ל קבעה 86% נכות,(60% צמיתה). חב' הביטוח של,אבדן כושר עבודה משלמת לי כ-2000 ש"ח לחודש. מקום עבודתי מעוניין שאפרוש מרצון, (פיטורין בהסכמה). האם אני יכל לדרוש מהם פנסיית נכות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנסיית נכות מעבודתי.

הוספת תגובה

• פנסיית נכות מעבודתי. - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    31/03/2013

לא ניתן ליתן תשובה באופן זה בלי לדעת איזו פוליסת ביטוח נעשתה לך במקום העבודה ותנאיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנסיית נכות מעבודה, המשך.

אלונה
    31/03/2013

תודה לך עו"ד סמרה. אני מחדד את שאלתי. האם יש אפשרות שאקבל ממקום עבודתי פנסיית נכות לא כולל את הפנסיה מחב' הביטוח מיטבית. עקב נכות, 86% אי כושר הצעתי למקום עבודתי לערוך פיטורין בהסכמה. ברגע האחרון התחרטתי משום שהתחוור לי שלא אזכה לקבל תוספות מיוחדות. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנסיית נכות מעבודה, המשך. - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    02/04/2013

שוב, לשחרור על בסיס רפואי חייב שיהיה קיום על פי תנאי הפוליסה הקיימת לך במקום העבודה, אם קיימת לך פוליסה זו ,

התנהלות זו מחייבת גם התייחסות רפואית לגבי כושרך התעסוקתי במקום העבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו