לאחר כריתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר כריתה
    בר
    12/04/2013

עברתי לפני 5 חודשים כריתת אשך בעקבות גידול סרטני שהתגלה.
    נכון לעכשיו, אני לא עובר טיפולים כימותרפיים, אך אני נמצא במעקב שכולל מדי כמה חודשים עריכת צילומי CT ובדיקת אונקולוג.

באחד האתרים שמפרטים על אחוזי נכות ראיתי שכתוב שעל כריתת אשך מקבלים עד 20% נכות.
    אני מתחת לגיל 30 ורציתי לשאול האם בעקבות הכריתה והמעקב האונקולוגי מגיעים לי אחוזי נכות מביטוח לאומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר כריתה

הוספת תגובה

• לאחר כריתה - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    14/04/2013

בר שלום,
    אכן בגין כריתת אשך ( אחד) אתה זכאי לקבל נכות בשיעור של 20% ואולם נכות זו בלבד לא תזכה אותך בקצבה.
    במידה והיית בטיפול כימו' או הקרנות, קרוב לוודאי שאתה אמור להיות זכאי לתקופה זו בלבד ( בתנאים מסויימים) לקצבה.
    לעניין המעקב האונקולוגי, צריך לעיין במסמכים הרפואיים בכדי לענות לך תשובה מלאה.
    בריאות והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי הפרוצדורה

בר
    18/04/2013

זה אומר שאני אמור ללכת לביטוח לאומי ולהגיש להם תביעה שכוללת את כל המסמכים הרפואים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי הפרוצדורה - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    20/04/2013

בר שלום,
    כפי שעניתי בתחילה, הנכות בגין כריתת אשך אחד תזכה אותך בנכות בשיעור של 20% בלבד, ואולם אין די בכך בכדי לעמוד בקריטריון לבחינת דרגת אי-הכושר שלך (לעניין תקופת הטיפול, ( הקרנות וכימו' ) , מאחר והמסמכים אינם בפניי אני מציע שתפנה לסניף הביטוח הלאומי שאליו אתה שייך והם יענו לך ביתר דיוק לגבי זכויותיך לתקופת הטיפול.
    אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני ( פרטיי באתר ) , אוכל להבין ממך יותר פרטים ואולי לחסוך לך הגעה לסניף הביטוח הלאומי.
    מקווה שעזרתי..
    המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו