נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות
    מרי
    15/07/2013

שלום, אני בת 32 וגילו לי צלע צוורית (צלע נוספת) הגורמת לי לרדמויות, ונימולים בכל הצד השמאלי של הגוף בעיקר בפנים וביד השמאלית...כאבי ראש וצוואר חזקים ...המשפיעים על חי...ניסיתי כדורים,שיאצו,דיקור וכלום לא עזר...האם יש ביכולתי לקבל אחוזי נכות על זה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות

הוספת תגובה

• נכות - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    17/07/2013

אם מדובר במסלול של נכות כללית , שאז את נדרשת לעמוד במספר קרטריונים , אלה העוסקים ברף הכנסות מותר ( לכן השאלה אם את עובדת ומשתכרת, ואם כן- כמה ) וכאלה העוסקים בדרגת הנכות הרפואית הנדרשת ( כאשר נדרש כי תעמדי בנכות בשיעור של 40 אחוז לפחות בגדול ). השאלה היא גם אם קיימת פגיעה תפקודית עד כדי כך שהיא מגבילה את כושרך להשתכר בשיעור הנדרש על פי חוק.

אף אם אתייחס למקרה שלך רק במבט הרפואי, כי אלו הנתונים שמסרת. יש לבדוק מה חומרת הליקויים ( בין היתר, הפגימות הנוירולוגיות המצויינות על ידך ) ומה אבחנות הרופאים המטפלים.

אם תחפצי שאתייחס עניינית למקרה עלי לעיין בחומר הרפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו