צריך יעוץ לגביי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך יעוץ לגביי נכות
    שלומי
    14/09/2013

שלום לכולם ושנה טובה.
    אמא שלי בת 60.
    ויש לה סוכרת שאם אני לא טועה היא קיבלה לפני כמה שנים נכות 10 אחוז בערך .
    אמא שלי עובדת במתב.. לפני כמה שנים היא הייתה עובדת אצל שתי קשישות ובשנים האחרונות קשישה אחת והשבוע הקשישה פיטרה אותה .. בגלל שיש אמא שלי קשיים לתפקד יש לה הליכה מאוד מאוד איטית היא נופלת הרבה כואב לה הרגל ..
    הרבה פעמים מרימים אותה לאוטבוס היא לא מרוכזת נפשית למשל היא יוכלה לעבור ברמזור אדום היא יוכל לחצות תכביש בלי להסתכל כשהיא יורדת במדורגות היא לא מסתכל אליהם היא ממש עומדת לפול .. והיא ממש תמימה שאני גם חושב שזה בגלל הגיל נפש לא יודע...

היא עשתה בדיקת EMG ועוד בדיקה ויצא לה תקין היא בקרוב רוצה ללכת לבדיקת תעסייתית בקיצור רציתי לדעת איזה בדיקות מומלץ שהיא תעשה.. ומה יוכל להיות הגומרים לבעיה שלה.. שלפחות תקבל נכות כי עכשיו היא גם לא עובדת בכלל
    והרבה אנשים אומרים לי למה היא לא מוציאה נכות ...
    ופשוט בשתי בדיקות יצא תקין ..מה אפשר לעשותת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך יעוץ לגביי נכות

הוספת תגובה

• צריך יעוץ לגביי נכות - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    24/11/2013

לא ניתן בפורום זה לענות על שאלתך. אני מציע לך לפנות שאלות הדנות בסוגי בדיקות רפואיות לפורום הרפואי העוסק בתחום הרפואי הנדרש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו