ארוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוע מוחי
    הלל
    03/04/2008

שלום רב,

מאז שעברתי ארוע מוחי איני עובד ומשפחתי כולה דואגת לי למצבי הבריאותי, אני מרגיש כמו נכה, מתוסכל ומדוכא, איני מצליח לעזור אפילו בדברים הפשוטים ביותר, הילדות שלי מרחמות עלי ובקושי מתקרבות. אני ממש במצוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוע מוחי

הוספת תגובה

• פנה מיד לטיפול פסיכולוגי-שיקומי

ד''ר נעה וילצ'ינסקי
    04/04/2008

המצוקה שלך ברורה ומובנת וכן של משפחתך. יש צורך בהסתגלות למצב חדש ולא פשוט ולשם כך יש פסיכולוגים שיקומיים שמתמחים בנושא. האם אתה זכאי לשיקום מביטוח לאומי? אם כן- הם יוכלו לממן את הטיפול הנ"ל.
    אם לא, תמיד תוכל לפנות ישירות למטפל פרטי. מומלצת ביותר היחידה הנוירופסיכולוגית לשיקום וטיפול אשר סניפיה נמצאים בירושלים ותל אביב.
    אם אתה בדרום, פנה למכון "משאבים". בצפון: מכון "רקאנטי". כמו כן ניתן להרשם עכשיו לטיפול בקליניקה השיקומית של אוניברסיטת בר אילן. שם הטיפול מאד מסובסד אך יחל רק בנובמבר.
    אל תוותר על הטיפול!

בהצלחה
    נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להלל

אסתר
    02/09/2008

שלום הלל אמור להיות במוסד "יד שרה" הקרוב אליך מחלקת שיקום.אני עובדת בשיקומון כזה בירושלים.אמור להיות שם טיפולי פיזיותרפיה וגם קבוצות טיפול רגשי נפשי. זה כל כך קשה לעבור את זה לבד! כדאי מאוד לצאת מהבית לקבוצות תמיכה משותפות. וגם לפזיותרפיה .זה מדהים כמה הגוף יכול ללמוד מחדש אמנם עם ים של סבלנות. בהצלחה ובהערכה אסתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו