מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם...אליה24/03/2014
האם הפרעה קונברסיבית נחשבת לפי החוק כזכאית להקצבת קיצבה? קיבלתי נכות של 50 ואי כושר של 100 לחצי שנה היה כתוב הפרעה עצבית עכשיו הפסיכיאטר טען שזה נפשי אני אמשיך לקבל קיצבה בוועדה הבאה? התפקוד נשאר כמעט אותו דבר... חולשה והליכה בעזרת קביים. אבל כעת זה מיוחס למשהו נפשי האם יכירו בזה??
אודה לכם על תשובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם... - תגובה
עו``ד יובל סמרה24/03/2014החלמה מהירה
בעיקרון הפרעה זו היא נקודת השקה בין תחומי הנוירולוגיה והפסיכיאטריה. ההפרעה כמו שציינת עשויה לההתבטא במוגבלות תפקודית או שיתוק בחומרה כזו או אחרת , אך הדבר מוסבר לא פעם בהיבט הנפשי.
בלא ראיתי ניירת , אך אני מניח שנכותך נבחנה על ידי הוועדה על פי הפגימות והמוגבלויות שנמצאו במועד הדיון.
עלי לעיין בחומר החדש בו את מציינת כי קיימת התייחסות רפואית ולפיה מצבך נובע מתהליכים נפשיים. והאם לא היתה קודם לכן התייחסות דומה.
כך שביכולת התייחסותי החלקית , אני סבור כי במידה והפגימות והמוגבלויות שנמצאו בעבר נותרו ולא השתנו על הוועדה להתייחס אליהם גם עתה.
אם התווספה על כך פגיעה בתחום הנפשי אולי ניתן לבקש התייחסות גם בהיבט זה.
בכל אופן, אני ממליץ להתכונן היטב לדיון בפני הוועדה אליה תוזמני בתום נכותך הזמנית על מנת למקסם את מלוא זכויותייך.
במידה ותחפצי תוכלי לפנות אלי לבידקת המקרה והערכת סיכויי התביעה . פרטיי מצויים באתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?