מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה מוכר בביטוח לאומי?אתי28/06/2014
שלום רב
אני אישה בת 43 עד לפניי שנתיים עבדתי בניקיון אך לאור מצבי דיכאונות קשים טפולים פסיכולוגיים ולאחר מכן פיברומיאלגיה שהופיעה בצורה קשה פניתי בהמלצת הרופא לרופא תעסוקתי שזה החליט במפורש שאסור לי לעבוד בעבודות ניקיון הות שמאוד אוהבים אותי בעבודה ושנורא בוטחים ומאמינים בי העבירו אותי לתפקיד אחר ללא ניקיון בכלל אך במשרה מלאה . בתקופה האחרונה סבלתי מאוד מכאביי גב והרגל הייתה נתפסת לי עד כדיי אי יכולת ללכת כיום אינני יכולה ללכת ברגל מעל ל10 דקות לא יכולה לעלות מדרגות ואם אני יושבת ישיבה ממושכת אינני יכולה להיתיישר או לקום וללכת ללא צליעה פניתי לרופאה מומחית שזו גילתה מתיחה בשריר המקסימוס אני נורא עייפה יש לי ימים טובים ויש ימים שאינני יכולה לזוז אני מפסידה הרבה ימי עבודה אין לי ימיי מחלה או חופשה וכל יום שאני בבית הוא על חשבוני אינני רוצה להפסיק לעבוד אחרת לא אצא בכלל מהבית ואשאר שעות במיטה העבודה עזרת לי היות שאני חייבת לצאת מהבית אבל כבר נורא קשה לי לעבוד כל כך הרבה שעות ביום בישיבה ובהליכה ברגל לעבודה(אין לי תחבורה לעבודה וזה הליכה של רבע שעה) שגם את זה אינני יכולה לעשות האם אני יכולה עם מכלול הבעיות שיש לי לקבל נכות מביטוח לאומי ובעיקר להמשיך לעבוד אבל בחצי משרה?אשמח אם תעזרו לי ואם תדריכו אותי איך עושים זאת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מוכר בביטוח לאומי? - תגובה
עו``ד יובל סמרה28/06/2014מציע לבדוק 2 מבלולים אפשריים.
האחד , תביעה לקצבת נכות כללית.
השני, בדיקת אפשרות להגשת תביעה במסלול נפגעי עבודה בעניין תחלואת הגב ממנה את סובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה עם ביטוח לאומי
דורון01/07/2014נשמע שמגיע לך קצבת נכות, את יכולה להמשיך לעבוד ועדיין לקבל את הקיצבה.
ממליצה לך לבדוק לפני שאת מתחילה עם כל העניין, עם החברה המרכזית למימוש זכויות שאני נעזרתי בה, מה צריך לעשות.
הם נותנים יעוץ חינם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה עם ביטוח לאומי - תגובה
עו``ד אלי מלכה01/07/2014מר דורון הנכבד,
אם אתה קשור למרכז לזכויות רפואיות ( ונראה לי שכן ) אודה לך באם תימנע מתגובות והצעות חובבניות שעלולות לגרום נזק.....
יש הרבה עו"ד שנותנים ייעוץ חינם ( גם משפטי !!! ) ועוד כמה דברים נוספים מה שהחברה המרכזית ודומיה לא יכולים לעשות.....
אז אנא ממך..... זה לא המקום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)