במימוש זכויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במימוש זכויות
    יואב
    24/08/2014

שלום לכולם אני בן 38 לפני כ 7 שנים חוויתי התקף 1 בחיי והתעוררתי בבית החולים לאחר בדיקות אצל מומחה(נוירולוג) זה מספר שנים הובחן לי פרוגרסיב מיוקלוניק אפילפסיה .לפני ההתקף עבדתי במשמרות תחת לחץ ללא שינה כמעט כ8 שנים.כרגע יש לי חוסר איזון בגפיים התחתונות ורעידות קלות בידיים כמובן זיכרון ניתקע לשנייה וכו.משכורתי לא ניפגע לאחר ההתקףלפני זמן מה פניתי לחברת ליבנת פורן כדי להעזר בה למימוש זכויותי אך לאחר כ5 חודשים נ של טיפול נימסר לי שהרופאים שלהם לא מצאו קשר סיבתי של התנאים שעבדתי לפרוץ המחלה(נימסר לי שזה כנראה גנתי).אני מחפש אם מישהוא יכול להמליץ על מאמר כזה או אחר שמוכיך קשר זה וגם על חברה שתוכל לעזור לי במימוש זכויות לקבלת נכות.אשמח לקבל כל עזרה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במימוש זכויות

הוספת תגובה

• במימוש זכויות - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    24/08/2014

שלום יואב,
    קשה מאוד למצוא קשר סיבתי בין עבודתך בלחץ לבין מחלתך.גם מבחינה רפואית לא קל לאתר מאמרים הקושרים את מחלתך לעבודתך ולכן הסיכוי שתוכר כנפגע בעבודה הינו קלוש.
    מאידך, אתה יכול להגיש תביעה לנכות כללית ( מותנה בנתוני שכר, תדירות התקפים וכדו'..) .
    במידה וישנן שאלות נוספות, אתה מוזמן ליצור קשר
    בריאות והצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יואב
    25/08/2014

ראשית כל תודה רבה על תגובתך! שנית במשך 7 השנים ערכתי בדיקות מקיפות אצל רופא מומחה והתברר לי שכתוצאה מהאורך חיים הנ"ל שמש תריגר למחלה.זאת אומרת שיש בידי בדיקות המוכיחות שלא היה לי לפני זה אפילפסיה ולאחר עבודה במשמרות וחוסר שינה לחץ וכו ישנה אפילפסיה.שנית לאחר התחיבות מצד ליבנת פורן שהכן מדובר במקרה שאני יכול לקבל אחוז נכות.שילמתי לפתיחת תיק ולאחר התרוצציות מרופא לרופא כעבור 5 חודשים כשבנו לי את התיק לתביעה נמסר לי שלאחר סיכום אם שני רופאים שלהם הם לא יכולים להוכיח טענה שכזות.אני חיפסתי בכמה מקומות\מאמרים המקשרים בין אפילפסיה ללחץ חוסר שינה עבודה תחת לחץ וכו ולא מצאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו