נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות
    יהודיתעדנה
    19/04/2008

בנותי ואני סובלות ממחלה גנטית נדירה. הגדולה נכה עם קביים, הצעירה במצב לא טוב. שתיהן עצמאיות ועובדות ומנהלות אורח חיים עצמאי לחלוטין.
    - אני מחפשת קבוצת תמיכה לשתיהן, כדי להתמודד עם הצרה שנפלה על ראשן.
    - לגדולה אני מחפשת פורום דרכו תוכל ליצור קשרי חברות משום שהסתגרה מאד בתוך עצמה, בגלל מצבה הגופני (היא נמוגבלת פיסית וגם בגלל כאבים קשים) ומשום שהשקיעה עצמה אך ורק בעבודה (היא עצמאית).
    - וגם לגדולה - היא רוצה להביא ילד באמצעות פונדקאית וצריכה ייעוץ בנושא.
    - וגם לגדולה - היתה רוצה לשמוע מאמהות נכות על התמודדותן עם גידול ילד. בעיקר בכסא גלגלים.

האם אפשר לקבל כאן עזרה?

יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות

הוספת תגובה

• שלום לאמא!

ד''ר נעה וילצ'ינסקי
    19/04/2008

המודל הטוב ביותר להורות עם מחלה גנטית שכזו יכולות בנותייך לראות מאד מקרוב- אצלך!
    הרי את עשית זאת ולאור הדאגה והקשר שלך ניכר שעל הצד הטוב ביותר.
    לשאלתך- יש להכנס לאינטרנט ולחפש קבוצות תמיכה לתסמונת הזו. כנסי לאתר של "איתן- איגוד ישראלי לתסמונות נדירות" . תופתעי לראות כמה נשים ומשפחות מתמודדות עם סוגיות כאלו ואתן לא לבד.
    בהצלחה!
    נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה קטנה לגבי הפונדקאות

עו"ד זיוה אופק
    22/04/2008

לפי הדין בישראל רק זוג וזוג הטרוסקסואלי יכול להשתמש בשירותי פונדקאות בארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו