שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימוס
    19/10/2014

למשך כמה זמן ביטוח לאומי יכול למרוח בנ"א עם נכות זמנית? ולזמן לוועדה כל חצי שנה?
    לנצח? מה ניתן לעשות על מנת שהנכות תהיה יציבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    20/10/2014

אינני מכיר את המקרה שלך, אך קביעה על נכות זמנית משמעה, כי לדעת הוועדה הרפואית הנזק/ליקוי ממנו אתה סובל טרם התגבש סופית.

חשוב לזכור, כי נכות זמנית היא לא תמיד רעה, שהרי משולמת בעבורה גם גמלה וכך אתה מגדיל למעשה את סכום "הפיצוי" לו אתה זכאי אלמלא אותה נכות זמנית.

במקרה שלך, נשאלת השאלה האם הוועדה פעלה נכון או האם יש לה מטרה אחרת בפסיקת נכות זמנית ממושכת שייתכן ואינה רלבנטית עוד.

שאלה זו תיבחן, בין היתר, על פי המסמכים הרפואיים שלך, מצבך הרפואי והתפקודי והתגבשות הנזק/הליקוי המאפשרת כבר עתה לכמתו לכדי נכות צמיתה.

תוכל לפנות אלי לבדיקת המקרה לגופו והערכת סיכויי התיק . פרטיי מצויים בדף בראשי בפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אנונימוס
    20/10/2014

מה זאת אומרת אני מגדיל את הזכות הרי ברור שאני מקבל גימלה כי יש לי נכות.
    אני זכאי לעוד משהו בגלל שזה זמני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    20/10/2014

אתה מגדיל את סכום הפיצוי לא את הזכות

כלומר אם אדם שנפסקה לו נכות צמיתה אמור לקבל 10,000 ש"ח. בכך שנפסקה לו גם נכות זמנית הוא אמור לקבל גמלה גם בעבורה, נאמר עוד 8,000 ש"ח. כך שיחדיו הוא אמור לקבל כעת 18,000 ש"ח .

זו אסטרטגיה שניתן לנקוט בה בנסיבות מסויימות , תלוי בכל מקרה ומקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו