קיצבת נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצבת נכות
    מריו
    22/03/2015

שלום לעורכי הדין אני לאחר החלפת מפרק ירך מזה שנה בקרוב יש לי ועדה בביטוח הלאומי על מנת לקבוע את מעמדי לקבלת קצבת נכות. ברצוני לברר במשך השנה נוספה בעיה נוספת חדשה אשר מגבילה אותי שוב מלחזור לעבודה סדירה האם בוועדה הקרובה יש מצב שהתייחסו לבעיה או הוועדה תתמקד רק בבעיית המפרק שחלפה לא ב 100% עדיין יש הגבלות וכאבים.

יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצבת נכות

הוספת תגובה

• קרה לבעלי מקרה דומה

מיכל באומן
    23/03/2015

גם בעלי נפגע אבל בתאונת דרכים ואנחנו התלבטנו אם ללכת לעורך דין או לו תאמת בין לבנת פורן וכל אלה אבל בסוף אנחנו אמרו לנו שכדאי מאד לקחת עורך דין כי גם אחכ אם התביעה לא תצליח אז יהיה אפשר לתבוע, ואז קיבלנו המלצות על עורך דין דוד פייל יש לו משרד ברמת גן אם אתה רוצה אני אתן לך פרטים נוספים.. שיהיה בהצלחה בכל אופן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצבת נכות - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    23/03/2015

מריו שלום,
    בוועדה רפואית לנכות כללית ( גם בוועדה לתום זמניות ) אתה רשאי להעלות את כל הבעיות הרפואיות שלך .
    לאחר שתיקבע לך דרגת נכות רפואית מזכה- תיבחן דרגת אי הכושר שלך שהיא בעצם הקצבה..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצבת נכות - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    20/04/2015

למעשה הדיון אמור להתמקד בליקוי שנקבעה בגינו נכות זמנית
    מאחר שלא ניתנה החלטה סופית בתיק וטרם התקיים דיון מסכם , לדעתי עדיין תוכל להעלות את הבעיה החדשה ולבקש זימון בפני יועץ רפואי מתחום הליקוי הנטען

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו