אימונותרפיה וקצבת שרותים מיוחדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונותרפיה וקצבת שרותים מיוחדים
    חי עודני
    20/05/2015

שלום. אני חולה אונקולוגי המקבל קצבת נכות בשיעור 100% וכן קצבת שירותים מיוחדים בשיעור של 50%. לאחרונה הרופא שלי שינה לי את הטיפול הכימותרפי, שהוכח כלא יעיל (הגידול התפשט), לטיפול אימונתרפי שאינו בסל התרופות ועלי לרכוש את התרופה בעצמי ואף לממן לעצמי ימי אשפוז באופן פרטי. העלות היא מטורת- 30000 שח כל שלושה שבועות. השאלה שלי- האם ביטוח לאומי יכול לעזור לי בזה באיזושהי צורה? האם זה ששינו לי את הטיפול מטיפול כימו תרפי לאימונותרפי יפגע לי בקצבת השרותים המיוחדים? תודה

חי עדיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימונותרפיה וקצבת שרותים מיוחדים - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    21/05/2015

ראשית, מאחל לך אריכות ימים..
    לעניין קצבת שר"מ אני מניח שאתה מקבל קצבה זמנית.. ולדעתי השינוי הטיפולי מכימו' לאימונתרפיה לא אמור לפגוע בקצבה בשלב הזה. המשך זכאותך יהיה תלוי במידת התלות שלך באחרים בסמוך לתום הזמניות של השר"מ.
    לעניין הסיוע לתרופה מביטוח לאומי- אני מציע שתיגש לסניף אליו אתה משוייך ותברר האם אתה זכאי לסיוע ואם לאו..
    רפואה שלמה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו