לשכת הבריאות המחוזית בצפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשכת הבריאות המחוזית בצפון
    אורן
    22/08/2015

שלום רב,
    נבדקתי בלשכת הבריאות עפולה ,לגמלת ניידות .הוועדה קבעה שלא מגיע לי בגלל שסוג הליקוי אינו נכלל ברשימת הליקויים,
    יש לי תג נכה ממשרד הרישוי ,עברתי תאונות עבודה ונפגעתי בגב תחתון וצוואר ,יש לי בלט דיסק המקרין לרגליים ,שגורם לי להירדמות הגפיים וקשיים בהליכה וצליעה. הומלץ לי ע"י אורטופד ניתוח לקיבוע חוליות, בדיקת emg מצאה שיש לי חוסר תחושה בגפיים עליונות. רופאת המשפחה מילאה לי את הטופס ולא רשמה ליקוי, אלה רשמה ממה אני סובל. הוועדה לא מילאה שום דבר בטפסים. האם הוועדה התרשלה? ברצוני לדעת מה לעשות ,האם להגיש ערעור לוועדה במרכז הרפואי שיבא ? איך לנמק את הבקשה, האם צריך רופא אורטופד מומחה שימלא טופס חדש עם הסבר על הליקויים שלי. אשמח לקבל הסבר ופתרון לבעייתי.
    בתודה מראש,
    אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשכת הבריאות המחוזית בצפון - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    22/08/2015

אורן שלום,
    בתביעה לניידות הוועדה מתייחסת לרשימת ליקויים מוגדרת מראש.
    ישנם מחלות שאמורות להיכנס להגדרה של רשימת הליקויים אף אם הם לא ההגדרה הספיציפית.
    במקרה שלך ישנו צורך לעיין במסמכים הרפואיים ולבחון האם הליקוי שממנו אתה סובל יכול להיכלל לאחד הליקויים שברשימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו