השלמת תיעוד לועדה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת תיעוד לועדה רפואית
    מ.יעקובי
    09/11/2015

אני הגשתי תביעה להחמרת מצב על רקע תאונת עבודה שעברתי לפני 10 שני ם, הייתה לי ועדה בביטוח לאומי וקיבלתי מכתב בזו הלשון : הריני להודיעך כי הועדה הרפואית לא סיכמה את דיוניה מכיון שנדרש לה מידע נוסף כמפורט להלן:
    אבחון נוירופסיכולוגי
    לתשומת לבך, דרישת הועדה תטופל ע"י מחלקת נפגעי עבודה בסניף המגורים.
    לאחר השלמת התיעוד שנתבקש על ידי הועדה יסוכם הדיון ללא נוכחותך.

ביצעתי בעבר לפני 4 שנים אבחון נוירופסיכולוגי אשר מוזכר בחוות דעת פרטית מטעמי ולכן לא הגשתי אותו לביטוח לאומי , האם זה אומר שאני צריך להגיש אותו לביטוח לאומי או שאין טעם ? או שביטוח לאומי מתכוון לשלוח אותי לאבחון נוירופסיכולוגי מטעמו , מה שאומר שזה הולך להיות אבחון לא אובייקטיבי ע"י רופא מטעמו אשר ממצאיו נועדו לפגוע לי בזכויות לאחוזי נכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמת תיעוד לועדה רפואית

הוספת תגובה

• השלמת תיעוד לועדה רפואית - תגובה

עו``ד יובל סמרה
    10/11/2015

במקרה הזה לא זומנת לאיבחון וככל הנראה מדובר בדרישה לאיסוף מסמכים שתטופל על ידי ביטוח לאומי בעצמו .

זכותך לבקש שהעתק המסמכים שיתבקשו על ידי ביטוח לאומי יועבר גם אליך בטרם תתכנס הוועדה ותסכם ללא נוכחות , כפי שצויין במכתב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו