פיברומיאלגיה-,תביעת נכות כללית,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה-,תביעת נכות כללית,
    שרית
    27/02/2016

בכל ועדה רפואית אני נדחית והבנתי במרומז שזה מאחר ואיני מטופלת אצל פסיכיאטר אלא מקבלת תרופות נוגדות חרדה ודיכאון מרופא המשפחה.בכל ועדה הפסיכיאטר שואל אותי: "את לא מטופלת כלל אצל פסיכיאטר..."?מכאן אני מניחה שזו הסיבה.מה דעתכם? ובכלל לא נתנו לי אחוזים על שבר ברגל באחת הועדות הרפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה-,תביעת נכות כללית, - תגובה

עו``ד אלי מלכה
    28/02/2016

רופא משפחה מספק לך תרופות נוגדות חרדה/דיכאון עקב אבחון פסיכיאטרי כלשהו?? או על דעת עצמו בלבד??
    צריך ולעיין בפרוטוקול הוועדה ולראות מאיזה סיבה נדחתה תביעתך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלג וחרדות-המשך

שרית
    02/03/2016

תודה.כתבו : ללא טיפול פסיכיאטרי...אם קיבלתי מרופא המשפחה ולא מפסיכיאטר זה לא "מוצא חן" ומניסיון של אחרים שכן פנו לפסיכיאטר...הצליחו.
    אז זו הבעיה שלי עם ביטוח לאומי והכשלון בקבלת קצבה?כל מי שעבר אמר לי שללא מרשם מפסיכיאטר לא יעזור לי בועדות.זה נכון וצודק?מה האמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אחד גדול וזה מנסיון אישי

אני
    02/03/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו