האם מגיעה לי איזו קיצבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מגיעה לי איזו קיצבה
    רונית
    25/06/2008

בוקר טוב לך עו"ד
    חליתי ב1997 במחלת הנשיקה ב2000 חליתי שוב והייתי בבית עם קצבה מביטוח לאומי כ7 חודשים לאחריהן נאלצתי להתפטר -[לא הגעתי לועדה רפואית ]-לאחר שרופא תעסוקתי נתן לי אישורים בכל פעם להמשיך את חופשת המחלה-כאמור בסוף התפטרתי-פוטרתי-קיבלתי פצויי פטורין-לאחר שמצבי נעשה טוב יותר ניסיתי למצוא מקום עבודה ולא הצלחתי-חליתי שוב במחלת EBV ןהיום יש השארות שאולי יש לי פברומילגיה יש לי תור אצל מומחה בסוף החודש-עלי לציין שלא עבדתי עד לפני חצי שנה מאז פוטרתי-הייתי עם כאבים ועדין לוקחת כל הזמן כדורים לכאבים-למרות היותי עובדת היום לפי שעות האם אני זכאית לאיזו קיצבה-למרות חלוף השנים -גם גרושי לאחר מכן היו בין היתר בגלל מצבי רוח כאבים ודכאונות-סיפור לא פשוט אבל אולי הטיפול בוא פשוט יותר
    תודה מראש
    רונית-

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מגיעה לי איזו קיצבה

הוספת תגובה

• קיצבה בפיברומיאלגיה

עו"ד זיוה אופק
    05/07/2008

אם הינך נכה בשעור 40% ומעלה בנכות יחידה או בנכות של 60% ומעלה בנכות משוקללת והדבר פגע בכושרך לעבוד (לא חשוב ממתי) הינך זכאית לקיצבה. השאלה היא אם אלו אחוזי נכותך. בפיברומיאלגיה יש קושי לפעמים להוכיח את הנכות. אני ממליצה לפנות למומחה ולהגיש חוות דעת רפואית פורמלית הכוללת את אחוזי נכותך לפי דעת הרופא עם תביעת הנכות (עולה כמה אלפי ש"ח אבל במקרה שלך זה עלול להיות אקוטי) ואפילו לשקול ליווי של עו"ד.

בהצלחה ורפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו