מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונהש.26/06/2007
אח שלי היה בתאונת דרכים ומאז המשפחה לא כמו שהיינו קודם. הוא אומנם בסדר חוץ מכמה פגיעות קטנות ונזק לרגל שישאר איתו לתמיד, אבל זה כאילו הביא זעזוע לכל המשפחה. הכל מסתובב סביב הפיזיותרפיה שלו, אמא שלי בהיסטריה עלינו (3 אחים, אני בת 22, אחי שנפצע בן 16 ובאמצע יש את אחותי, בת 18, לפני גיוס), אבא שלי לא מתייחס אליה ואני גם מתחילה להילחץ קצת מרוב שהיא מדברת על זה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה ותאונה
ד''ר נעה וילצ'ינסקי26/06/2007שלום לך,
אכן, תאונת דרכים, אפילו שהפגיעות הפיזיות היו הפיכות, יכולה להיות טראומה קשה ביותר עבור בני המשפחה. לא כולם מגיבים באותו אופן. חלק מגיבים בפאניקה וחרדה וחלק מתכנסים בעצמם. הכל לגיטימי. מה שהייתי ממליצה עבור המשפחה זה לקבל כמה שיחות יעוץ עם פסיכולוג/ית שיקומית שמתמחה בהתמודדות במצבים של פגיעות פיזיות וטראומה.
ניתן לפנות לפסיכולוג שיקומי פרטי או דרך קופות החולים. כמו כן, לתושבי תל אביב יש מרפאה נפשית של בית חולים איכילוב בחינם!
טיפולים מצוינים במחיר אפשרי ( 60 ש"ח לפגישה!) אפשר לקבל גם בקליניקה של המחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בר אילן.
הכי חשוב! לא להתעלם ולחשוב ש"צריך להתמודד לבד" או ש"זה יעבור עם הזמן".. עדיף לטפל בטרומה כשהיא עוד קטנה ולא להמתין עד שהיא הופכת לבעיה כרונית קשה אשר פוגעת באיכות חיי כל בני המשפחה וגורמת למתחים מיותרים.
בהצלחה!
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?