מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וועדה חוזרת בביטוח לאומישמעון14/09/2008
לעורך דין זיוה שלום אני נכה 100% לצמיתה עקב הרעלת עופרת{ מחלה מקצועית } וכתוצאה מהרעלה נמצא יתר לחץ דם ופגיעה רב מערכתית . מחלת לב תעוקת חזה עיבוי שריר לב . הפרשת חלבון בשתן הרס בחניכיים ושיניים פגיעה במערכת המעיים . ופגיעה בעיין שמאל. לאחרונה עברתי אירוע מוחי על רקע יתר לחץ דם . וביטח לאומי לא הכיר שזה כשור ליתר לחץ דם טוענים שיש גורמים נוספים . כמו סכרת קולסטרול השמנת יתר עישון בעבר . ערערתי על ההחלטה לועדה לעררים והתעלמו מנושא האירוע . הם התמקדו על התעוקת לב שקיימת החמרה וקבעו על 50% על תעוקת לב . במקום 70% כי יש לי תעוקה במנוחה . והטיפול הוא שמרני בלבד . לא ממליצים על ניתוח מעקפיים בגלל שנמצאה טרשת עורקים ומחלה תלת כליתי . לשאלותיי : האם ניתן לבקש ועדה נוספת על האירוע מוחי בגלל שועדת ערר לא התיחסה ? משנת 2005 . האם אני יכול לבקש ועדה רפואית על טרשת עורקים אם אני מוכר תעוקת חזה ? לצורך הכרה בלבד לטיפול רפואי { לקבלת תרפות ללא תשלום } אם יש לי תעוקת חזה במנוחה האם אני צריך לבקש ועדה חוזרת לקבלת 70% ? לצורך הכרה בלבד { לקבלת טיפול רפואי ללא תשלום או ניתוח } אשמח לתשובתך ותודה מראש שמעון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וועדות מל"ל
עו"ד זיוה אופק14/09/2008בעקרון על החלטת וועדת ערר היה עליך לפנות במועד לבית הדין לעבודה. אם חלף המועד הרי שמומלץ לפעול באחת משתי דרכים: לנסות לכתוב מכתב נוסף לביטוח הלאומי או לפנות מחדש עם חומר רפואי עדכני בטענה להחמרה. במקרה שלך כדאי לצרף חוות דעת רפואיות על הקשר בין המחלות המוכרות כמחלת מקצוע לבין המחלות החדשות או ההחמרות להן אתה טוען.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?