מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודהאבי24/10/2008
עברתי תאונת עבודה ב 26.6.07 קיבלתי מכה ברך שמאל התאונה אושרה בביטוח לאומי קיבלתי 10 אחוז נכות לצמיתה בספטמבר 2007 ערתי ניתוך אוטוסקופיה בברך ולאחר ניתוך עדיין היוא כאבים וצלעתי במהלך הזמן חלה החמרה במצבי ונםרץ לי דיסק מותני בצד שמאל עקב ציליעתי ולא עבדתי ורופא תעסוקה קבע שאני לא יכול יותר לעבוד במקצועי ואני זקוק ל שיקום בביטוח לאומי הגשתי החמרת מצב וגם עשיתי MRI בברך וגילו שיש לי בעיה בסחוס . פיטרו אוץי מעבודה בעקבות מכתב של רופא תעסוקה אני הייתי ממש פגוע נפשית ופניתי לפסכיאטר והוא אמר שיש לי פוסט טרומה מאירוע שלי השאלה שלי פסיכיאטר נותן לי חחוות דעת לביטוח לאומי האם הם צריכים להכיר בזה. עוד שאלה בעקבות המכבה והבעיה בברך הופיע אצלי פסוריאסיס בראש ורופא עור פרופסור דוד מיכאל אמר שזה בעקבות תאונה ולחץ נפשי האם גם על זה אני צריך לקבל מביטוח לאומי. יש לציין שיש לי ועדה רפואית בעוד שבועיים.ברצוני לדעת שאם אני יכול לקבל הכרה נםשית בעבות תאונה יש לציין שאני לוקח תרופות שפסיכיאטר נתן לי נגד דיכאון שזה PRIZMA בבקשה אני רוצה לדעת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות עקב תאונת עבודה
עו"ד זיוה אופק26/10/2008רופאי הביטוח הלאומי רשאים, אך אינם חייבים להכיר במחלותיך כנובעים מתאונת העבודה. כדאי להביא חוות דעת רפואיות שאכן הדבר כך ואת מלוא החומר הרפואי בנוסף.
אם הדברים לא יוכרו כנובעים מתאונת העבודה כדאי לשקול ערר או פניה לתביעת נכות רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?