שאלה בבקשה: קצבה והתנדבות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה: קצבה והתנדבות.
    דביר
    27/10/2008

> שלום רב . אני מאוד רוצה להתנדב פעם פעמיים בשבוע לכמה שעות בתחום עזרה ואחזקה במועדונית או במוסד לקשישים . אני נשוי + 3 ונתמך מקצבת נכות/ צמיתה . שאלתי, האם אני יכול להתנדב בנסיבות שלי . האם יכול להיות מצב שמסגרת הקצבה וזכויותי עלולים להפגע עקב היציאה להתנדבות, יש סיכוי שהמל"ל יוריד לי אחוזי נכות בשל - ההתנדבות בשל מבחן ההתנדבות או איזה תקנה אחרת ? > מניסיונכם, מה עמדת המל"ל, מה ידוע לכם בנושא הנ"ל. בתודה מראש על עזרתכם והתייחסותכם. בכבוד רב, דביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין שום פגיעה

עו"ד זיוה אופק
    28/10/2008

בזכויות במל"ל בשל התנדבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעו"ד זיוה אופק, תודה רבה

דביר
    28/10/2008

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למר לדביר, נקודה חשובה שעו"ד החסירה

דביר
    01/11/2008

שלום רב. עם זאת, מטעמי זהירות יש לבחון בגין אילו ליקויים רפואיים נקבעה לך הקצבה והאם במסגרת ההתנדבות הינך עשוי לבצע "עבודות" שאינן מתיישבות עם קביעת המוסד. לצורך כך יתכן וכדאי מבחינתך להיוועץ עם רופא תעסוקתי או עם עו"ד העוסק בנזקי גוף טרם ההתנדבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו