הקלות לחולי אפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקלות לחולי אפילפסיה
    אנה
    25/11/2008

שלום, אני חולת אפילפסיה בת 26, מטופלת באופן קבוע בתרופות. מתפקדת ביומיום ללא התקפים (תודות לתרופות). מבירור שעשיתי בביטוח לאומי נודע לי שלא אהיה זכאית לקצבה כלשהי ו/או אחוזי נכות משום שאני כשירה לעבודה (אני עובדת משרה מלאה) אך הם המליצו לי לפנות למס הכנסה, יתכן ואפשר לקבל דרכם הקלות כלשהן. שלכתי שאלה אליהם בנושא אך טרם נענתי. נתקלתי בפורום שלכם ואשמח מאוד אם תוכלו לתת לי קצת מידע מה הן ההטבות המגיעות לי ומה צריך לעשות בשביל זה, למי לפנות. אם זה הנחה ברכישת רכב/דירה/הקלה במס הכנסה וכו'. בעבר לא התעניינתי כי לא חשבתי אפילו שעזרה כזאת אפשרית... תודה מראש, אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקלות לחולי אפילפסיה

הוספת תגובה

• איני מומחית למיסוי אבל

עו"ד זיוה אופק
    26/11/2008

ההקלות העיקריות הן לבעלי נכות גבוהה ומדובר על זכאות לפטור ממס הכנסה ועל הקלה במס רכישה בעת רכישת דירה.

יש לפנות למס הכנסה ואז לעבור וועדה רפואית בביטוח הלאומי ואז תוכלי להנות מההקלות אם תימצאי זכאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו