אחוזי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי נכות
    נונו
    04/02/2009

אני בת 21 כשהייתי בת 19 סבלתי מטרומבוציטוביניה למשך שנתיים בתקופה הזו קילתי הרבה תרופות ועברתי ניתוח קריתת טחול אבל זה לא עזר .לפני ששה חודשים קיבלתי תרופה ששמה מפטרה היא עזרה לי ומצב שלי בסדר אבל מספר הטסיות לא יציב לפעמים זה עולה ולפעמים יורד אבל זה בסדר ואני במעקב אצל הומטלוגית . אני עכשיו סובלת ממחלה מסוג אחר ששמה אידומיטריוזיס ציסטות בשחלות ואני נשואה וזה פוגע בפוריות אני במעקב אצל רופת נשים כי כל הזמן סובלת מכאבי בטן תחתונה כבדים רציתי לשאול כמה אחוזי נכות מגיע לי כי הייתי מקבלת 75% זמנית לשנה ועוד מעט אני מוזמנת לוועדה רפואיד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי נכות

הוספת תגובה

• לגבי אחוזי נכות

עו"ד זיוה אופק
    06/02/2009

מומלץ להתייעץ עם רופא מומחה. במקרה שלך המטולוג/ית וגניקולוג/ית הבקיאים בנושאי נכות בביטוח לאומי. עוד מומלץ מאוד להביא מהם סיכומי טיפול ואף חוות דעת רפואיות ובהן הערכות של אחוזי נכותך. זה מגדיל משמעותית את הסיכוי להכרה בנכויותייך במוסד לביטוח לאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו