קביעת נכות לאחר תאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קביעת נכות לאחר תאונה
    אבנר
    10/03/2009

עו'ד זיוה אופק שלום רב עברתי לפני6.5 שנים תאונת דרכים קשה פגיעת ראש עם דימום פנימי גדול חיי ניצלו הודות לניתוח ראש ואני סובל ממספר פגיעות ,אפילפסיה,איבוד שמיעה,טינטון,פגיעות צוואר וגב ,בעיות נפשיות . בגין כל הלקויות קיבלתי אחוזי נכות קבועים הן בבית במשפט והן בביטוח לאומי .אני סובל מבעיות חמורות בתפקוד המיני ,חוסר זיקפה ועוד הדבר לא נלקח בחישוב הנכויות. אני סיימתי את ההליך המשפטי מול חב' הביטוח בפשרה . שאלתי :א האם קיימת נכות לבעיות התפקוד המיני ? ב' האם אני יכול לתבוע את מלל לאחר שעברו 7 שנים על נכות זאת?אם קיימת? ג' מי יכול לקבוע לי נכות לבעיה זו? תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קביעת נכות לאחר תאונה

הוספת תגובה

• נכות בשל תפקוד מיני

עו"ד זיוה אופק
    12/03/2009

נכות בשל תפקוד מיני קובע אורולוג ובמקרים חריפים במיוחד ובעיקר אם היא גורמת לעקרות היא מקנה נכות. ניתן לתבוע את המוסד לביטוח לאומי וההחמרה תיחשב ממועד התביעה (או שנה לפני כן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו