מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכות לצמיתות-מחלה כרונית דלקת פרקיםרינת הדר-724/03/2009
שלום לך! יש לי דרגת נכות אי כושר יציבה 40%,וקיצבת הנכות לפי 60% , לנכות אני מקבלת תשלום 1240 ש"ח לחודש,ותשלום השלמת הבטחת הכנסה הסכום ביחד כ-1890 ש"ח לחודש, האים דרגת אי כושר יציבה זה אומר נכות לצמיתות?? אני לא עובדת ומעוניינת לעבוד כ-4 שעות ביום לפי תשלום המינימום לשעה, אם אעבוד 4 -שעות ביום האים זה יפגע לי בקיצבת הנכות?? ובקיצבת השלמת הבטחת הכנסה?? אודה לך מאוד אם תעני לשאלותי בתודה רינת הדר7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות, אי כושר ועבודה
עו"ד זיוה אופק25/03/2009לעניות דעתי יש לך נכות צמיתה של 40% ודרגת אי כושר של 60% (יציבה) ולכן הקיצבה שלך היא לפי 60% (או שיש השפעה של סעיפי הנכות).
לגבי עבודה: תלוי כמה השתכרת בטרם הוכרת כנכה וכמה תכל'ס תשתכרי בעבודה החדשה.
את יכולה לפנות לפקיד המוסד לביטוח לאומי ולשאול באופן גלוי. הכללים לגבי השפעה על קיצבת נכות והשפעת העבודה על הבטחת הכנסה שונים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרהון
שמרית25/03/2009שלום אני בת 28 נשואה עם ילדה ובהריון חולת קרהון מזה 8 שנים , כרגע נמצאת בהתקף חריף מאוד של המחלה לא ישנה בלילות כאבים עזים בטן ושלשולים מרובים במהלך היממה אני מטופלת במרפאה ומקבלת טיפול אך כרגע אין שום שיפור , אני לא עובדת כבר חודש ימים ונגמרו לי ימי המחלה , אני לא מסוגלת להגיע לעבודה אני חלשה מאוד וכואבת , מהם הזכויות שלי בתור חולת קרהון ובהריון ? אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכויות
עו"ד זיוה אופק30/03/2009לדעתי הפתרון הכי פשוט מבחינתך יהיה אם הרופא יקבע שאת זקוקה לשמירת הריון. אם יש קשר בין התפרצות המחלה להריון אז זו נראית לי אפילו קביעה סבירה (אבל צריך לקבוע זאת רופא נשים).
לגבי קרהון: ניתן לקבל נכות בשל קרהון, כולל נכות זמנית לפי המצב הרפואי. יש להגיש לשם כך תביעה במוסד לביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?