שאלה שהועברה מפורום אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שהועברה מפורום אחר
    מערכת BeOK
    08/08/2007

אובחנתי כחולה קוליטיס אחרי תקופת סבל ארוכה. לא הצלחתי להבין אם זה משהו שישאר איתי בוודאות לאורך כל החיים. אני בחור צעיר, בריא (עד עכשיו) וקשה לי להשלים עם המחשבה שתהיה לי מחלה כזאת כל החיים. אין משהו שאפשר לעשות בשביל למנוע התפרצויות שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שהועברה מפורום אחר

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתי

עו"ד זיוה אופק
    09/08/2007

מחלתך נחשבת מחלה כרונית אולם שאלתך אינה בתחום מומחיותי.

נראה כי כדאי להתייעץ עם רופא וגם לרפואה האלטרנטיבית נראה שיש מה להציע במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולצר קוליטיס

ד''ר נעה וילצ'ינסקי
    10/08/2007

אולצר קוליטיס הנה דלקת כרונית במערכת העיכול. אכן זו מחלה שיש לה פוטנציאל להתפרץ במהלך החיים אבל יש הרבה מאד מה לעשות בכדי לצמצם את ההשפעה שלה- תזונה נכונה, טיפול תרופתי ומעקב רפואי הם חשובים ביותר.
    אם אתה מתקשה לקבל את עצמך עם האבחנה החדשה אנא גש לפסיכולוג שיקומי שיקל עליך את ההסתגלות ויעזור לך לאהוב את עצמך מחדש ולראות בהתמודדות עם הקוליטיס אתגר ולאוו דווקא סבל.
    בהצלחה!
    נעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו