שאלה לפסיכולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפסיכולוגית
    מיה16
    09/08/2007

שלום לך, אני לא יודעת אם זאת שאלה לפורום הזה אבל בטח נתקלת במקרים כאלה אז אולי תוכלי לעזור לי
    אני יוצאת כבר כמעט חודש שלם עם ידיד של חברה טובה שלי מאוד מאוהבת בו. הבעיה היא שיש לו צליעה ברגל גלל תאונה ומאז שאמא שלי ראתה אותו היא כל הזמן רבה איתי שאני אפרד ממנו כי בחורה כמוני לא צריכה להסתובב עם מישהו נכה. לי לא ממש אפכת וזאת גם לא אשמתו, הוא לא עשה שום דבר רע והוא לא פחות טוב ממני בגלל שיש לו בעיה ברגל ואני רוצה להמשיך להיות איתו אבל היא עושה לי מלחמה ממש ומביאה את כל המשפחה לעזור לה וזה נהיה סיוט, אני צריכה ממש להתחבא ולהסתיר בשביל לצאת איתו. איך אפשר לשכנע אותה שאין כאן בעיה ושזה שיש לו בעיה ברגל זאת לא סיבה להפרד ממנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפסיכולוגית

הוספת תגובה

• לא לוותר!

ד''ר נעה וילצ'ינסקי
    10/08/2007

צר לי מאד לשמוע על תגובתה של אימך..
    אנשים עם נכויות אינם שונים מאיש מאיתנו. יתר על כן, לפעמים הם יותר מנוסים, בוגרים ואנושיים, דווקא עקב ההתמודדות שנדרשה מהם. הם עברו משהו משמעותי בחייהם.
    אם את אוהבת אותו אל תוותרי וככל שאימך תכיר אותו יותר היא תתגבר אט אט על הדעות הקדומות שלה.
    אם יש במשפחתך אדם שקרוב אלייך ושאת סומכת עליו וכן שאמך סומכת עליו ועל דעתו, הצעתי היא שתכירי את החבר שלך לאדם זה. ברגע שהוא יתלהב ממנו, הוא יעביר את המסר לאמך.
    אפשר גם להביא לידיעתה כתבות על אנשים ידועים שהיתה להם נכות: פרופ' סטבן הוקינג, כריסטופר ריב ("סופרמן"), הנשיא רוזוולט (פוליו) (, השחקנית חנה מרון (קטיעת רגל) ועוד ועוד..
    בהצלחה!!!
    נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו