מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה אחת שממנה נובעות כל הבעי!17/08/2007
ות שלי. אמא שלי אומרת שאי אפשר לשקם את זה
תילתיל
יש לי לפעמים חוסר תשומת לב לדברים אלמנטריים שאני עושה ואז אני מאבדת דברים, שוכחת דברים,לא לומדת דברים וכולי. עשו לי המוני אבחונים בלי לשתף אותי בתוצאות או בלי להגיד לי את הבעיה הזאת אלא רק עם להתיחס לתוצאה של הבעיה הזאת. באמת אי אפשר לשקם את זה?
איזו פעילות אפשר לעשות בשביל לחזק את החולשה הזאת? אנא עני לי מהר.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז?
ד''ר נעה וילצ'ינסקי18/08/2007את מתארת מצב של בעיית קשב וריכוז. מפתיע אותי שלא שיתפו אותך בתוצאות של האבחונים- זה לא אתי לא להסביר לך מה יש לך.
בכל אופן , עליך לפנות לנוירופסיכולוג שיקומי שיעבוד עמך על הקשיים שאת מתארת כיון שיש הרבה הרבה מה לעשות בנושא.
את יכולה לפנות ליחידה הנוירופסיכולוגית לטיפול ושיקום. יש להם סניף בתל אביב ובירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
!19/08/2007יש לי לפעמים חוסר תשומת לב לדברים אלמנטריים שאני עושה ואז אני מאבדת דברים, שוכחת דברים,לא לומדת דברים וכולי. עשו לי המוני אבחונים בלי לשתף אותי בתוצאות או בלי להגיד לי את הבעיה הזאת אלא רק עם להתיחס לתוצאה של הבעיה הזאת. באמת אי אפשר לשקם את זה?
איזו פעילות אפשר לעשות בשביל לחזק את החולשה הזאת? אנא עני לי מהר.
תודה
הייתי שם מהתיכון עד גיל הרבה יותר מבוגר. הם עשו לי שיחות פסיכולוגיות והמון אבחונים כמו שאמרתי הם לא עלו על זה בדיוק אלא על דברים שהם תוצאה של זה. .הטיפול שלהם לא טיפל בבעיות האלה ועשה לי לא טוב . אני לא משקפת את הבעיות שלי טוב בפגישות פסיכולוגיות.
תמיד אני מתפרשת שלא כהלכה ונפגעת מאוד מהצורך לדבר על דברים אישיים. בדיוק המקום שהפנית אותי אליו לא מתאים לי. יש ריפוי בעיסוק שאני לא קיבלתי כי הפסיכולוגית הפנתה את אמא שלי למקום הזה והכמכתב שנשלח מבית חולים לקופת חולים לא הגיע לאמא שלי. איזו פעילות אפשר לעשות בשביל לחזק את החולשה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הפרעת קשב וריכוז
!19/08/2007אולי זאת הפרעת צקשב או שזאת הפרעת ריכוז. לא נולדתי ככה. נפצעתי פעם, וקיבלתי שיקום לא הכי טוב ואמא שלי היא לא הכי סבלנית והיא לא ממש מאבחנת אותי נכון והיא דיברה בשמי בהקבה מקרים וקיבלתי טיפול לא מדוייק ולא טוב. לא היה לי טובג ללכת לטיפול הפסיכולוגי שהוא לדעתי יותר תומך שיקום מאשר שיקום ולא קיבלתי במקומו או יחד איתו שום שיקום פארא רפואי אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
ד''ר נעה וילצ'ינסקי19/08/2007למיטב ניסיוני טיפול פסיכולוגי אצל נוירופסיכולוג שיקומי יכול מאד להתאים לך. כמובן שחשוב שתגיעי למטפל/ת שיהיה לך קשר טוב ותחושה של אמון איתו. פסיכולוג כזה יכול גם לאבחן וגם להפנות אותך לשיקום פרא רפואי נוסף. צרי עימי קשר למייל שלי ואפנה אותך לפסיכולוגית ספציפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותשת-תשובה
li sa11/09/2008למיטב ניסיוני טיפול פסיכולוגי אצל נוירופסיכולוג שיקומי יכול מאד להתאים לך. כמובן שחשוב שתגיעי למטפל/ת שיהיה לך קשר טוב ותחושה של אמון איתו. פסיכולוג כזה יכול גם לאבחן וגם להפנות אותך לשיקום פרא רפואי נוסף. צרי עימי קשר למייל שלי ואפנה אותך לפסיכולוגית ספציפית. אבל הייתי בעבר ולא הפנו אותי לשיקום פארא רפואי נוסף. נוצרה אצלי תחושה של חוסר אמון בדרך כלל שאולי מישהי מיוחדת תוציא אותי ממנה. מה המייל שלך כדי שאצור עימך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?