נכות נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות נפשית
    י.
    19/08/2007

מה הכללים לקבלת נכות נפשית? עברתי טראומה ומאז אני לא מצליחה להתמיד באף עבודה, הייתי רוצה שיעזרו לי אבל אין לי מספיק כסף בשביל ללכת לטיפול ואף אחד לא הציע לי עזרה,איך אני יכולה להוציא נכות נפשית שתעזור לי לחזור למה שהייתי פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות נפשית

הוספת תגובה

• עזרה בעניין נכות נפשית

עו"ד זיוה אופק
    20/08/2007

הפניה היא למוסד לביטוח לאומי. יש למלא טופס תביעה שנמצא שם לנכות כללית ואם הטראומה אירעה בהקשר לעבודה אז תביעה לנכות מעבודה. כדאי להגיע עם חומר רפואי רלוונטי.

במוסד לביטוח לאומי, בשעות הקבלה, ניתן לקבל את הטפסים המתאימים ולמיטב ידיעתי אפילו עזרה במילויים.

אם יימצא כי יש לך נכות בשיעור 10% לפחות תהיי זכאית גם לשיקום מקצועי.

בנוסף לכך, ובלי קשר לנכות, את יכולה לפנות לתחנה לבריאות הנפש לשם קבלת עזרה נפשית.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בטראומה

ד''ר נעה וילצ'ינסקי
    22/08/2007

על מנת להתמודד טוב יותר עם הטראומה יש לפנות לטיפול ומהר! טיפולים בחינם מציע בית חולים איכילוב לתושבי תל אביב, וטיפולים מוזלים מאד נתן לקבל בקליניקה של אוניברסיטת בר אילן: 5318111

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו