נכות של הברך.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות של הברך.....
    יעקב
    07/06/2009

שלום לך אני סובל מכאב כרוני בברך בעקבות נפילה ומכה בפיקה כאב של ארבע שנים אחרי שני ארטוסקופיות כאב כרוני קשה לי לפרנס את עצמי קשה לי לעמוד זה כאב שבא לי למות אני הולך רגיל על הרגל המבנה הרגיל של הפיקה השתנה הכאב נשאר ונראה מחמיר אני שותה כדורים חזקים שטיפה עוזרים לי לתפקד רופא קבע לי 10 אחוז נכות הגשתי את זה לועדה הרפואית של ביטוח לאומי והם דחו אותי שזה לא מספיק ולא מגיע לי כלום תראי עו"ד זיוה אני בן 27 ובאור שאני רואה אני סובל ולא מחפש נדבות אני חיי אצל ההורים ומקווה שהקב"ה יעזור לי אני לא חייב להיות צולע בשביל לסבול אני חיי כאב בלתי נסבל ולא מאחל לאף אחד ויש הרבה כמוני שסובלים מכאב קבוע שלפעמים הוא 24 שעות ביממה הביטוח לאומי פשוט חוצפנים אני יגיד לך את האמת אני בן 27 וההורים עוזרים אני לא מסוגל לעשות שום דבר דברים פשוטים הם קשיים.........מה את חושבת אני נגעלתי מהביטוח הלאומי מה עלי לעשות...אודה לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות של הברך.....

הוספת תגובה

• נכות של 10%

עו"ד זיוה אופק
    07/06/2009

אכן אינה מזכה בקיצבת נכות מהביטוח הלאומי ואפילו לא בסיוע לשיקום מקצועי.

אני ממליצה על חיפוש דרך להתגבר על הכאבים הנוראיים במרפאת כאב או באמצעות רפואה אלטרנטיבית (או שנוירולוג יכיר בהם כנכות בפני עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכות של הברך...

יעקב
    07/06/2009

תודה רבה על תשובתך זיוה אם אני יבוא עם עו"ד זה גה גם לא יעזור אציין שהארטוסקופיה השניה שעברתי לא נכללה ב10 אחוז שקיבלתי....אני הגעתי למסקנה שכנראהיש לי שחיקת סחוס אני לא מבין למה הם לא מכירים באנשים שיש להם מחלה ניונית של הברך זה מאוד קשה קשה לעמוד קשה לתפקד והכי קשה תאמיני לי זה להחזיק בית ומשפחה ברגע שאתה יום יום סובל ומי יודע עד מתי........?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו