אי גישה ותביעה נגד מקום עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי גישה ותביעה נגד מקום עבודה
    חגי
    29/07/2009

ערב טוב. לפני כמה חודשים נפגעתי בתאונת דרכים וכיום אני נאלץ, באופן זמני, להתנועע בכיסא גלגלים, לפחות לחודשים הקרובים. העניין הוא שבמקום העבודה שלי אין גישה לנכים, מה שאומר שכשארצה לחזור לעבודה - תוך שבוע או שבועיים - אני נמצא בבעיה חמורה.

האם יש מה לעשות בנידון? להכריח את מקום העבודה לייצר גישה למוגבלים או משהו בסגנון?

תודה רבה והמשך ערב נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי אי אפשר להכריח

סו אלן
    10/08/2009

ברר עם עו"ד האם אפשר לבקש פיצויים או לדרוש מהם שיתקינו מתקן כלשהוא שיסייע לך להיכנס לבניין.

פשוט לא נראה ונשמע לי הגיוני שיצטרכו לשנות את הקונסטרוקציה של הבניין כעת, כשהוא בנוי ועומד כך כבר כמה שנים.

תהיה בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטווח הארוך

עו"ד זיוה אופק
    12/08/2009

דווקא ניתן להכריח מכח חוק שוויון לאנשים עם מוגבלויות אולם לא בטווח המיידי ויש להניח שגם לא לחודשים ספורים אפילו לפי החוק דנן. סביר יותר להגיע לאיזו הסכמה עם מקום העבודה. (עבודה מהבית. עזרה בכניסה וביציאה וכד').

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו