שאלה בנוגע לנכות ממחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לנכות ממחלה
    פופו 44
    30/08/2007

היי לכם
    אני חולת פיברומיאלגיה , כבר שנתיים, אחרי שגלשתי בו בהרבה אתרים, הגעתי למסקנה שאני יכולה להגיש תביעה של נכות על המחלה הזו.
    האם שמעתם על המחלה הזו,
    האם אני יכולה להגיש תביעה?
    האם זה יהיה מסובך הרבה?
    מה עלי לעשות, כדי להתחיל בתביעה?

כבר הכנתי מסמכים של נכות כללית, רק עליי למלות.

רק השאלה נשארת, האם אני מקבלת.

תודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לנכות ממחלה

הוספת תגובה

• אפשרי להגיש.

עו"ד זיוה אופק
    30/08/2007

עלול להיות לא פשוט מפני שזו מחלה לא פשוטה לאיבחון ובמוסד לביטוח לאומי מתייחסים יותר לממצאים אובייקטיביים ופחות לממצאים סובייקטיביים אולם אם ההפרעות הן קשות וכבר יש בידייך איבחון הייתי מנסה להגיש למוסד לביטוח לאומי.

עם זאת זהו מקרה שהייתי בהחלט שוקלת להיעזר בעו"ד ונוירולוג (אולם זה משנה מהותית את עלות התביעה.).

בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה

מימי14
    29/09/2007

היי
    את צריכה לא רק ניורולוג , את צריכה גם ללכת לרופא ראומטולוג. זה יעזור לך מאוד.
    אני גם חולת פיברומיאלגיה ואני מקבלת נכות . אני מאחלת לך שיהיה לך המון כוח . שלא שתוותרי על החיים שלך ושתמיד שיהיה לך תיקוה. שיום אחד את תבריאי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו