צליעה ויחס הסביבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליעה ויחס הסביבה
    יריב
    02/09/2007

אני עברתי תאונת דרכים שהשאירה אותי עם צליעה. לפני זה הייתי ספורטיבי מאוד ונראה טוב, אחד שהרבה בחורות מסובבות אחריו את הראש. עכשיו שוב מסובבים אחרי את הראש אבל זה מרחמים ולא לטובה וגם ככה מספיק קשה לי עם זה שאני לא אותו יריב של פעם גם בלי שכל הזמן אני אקבל תזכורות לזה. המבטים הם גם לא הכי ברורים בעולם, גם לא הלחשושים מאחורי הגב, אז אין לי אפילו מה להגיד. זה אוכל אותי מבפנים ואני מתחיל להיות דרוך בשניה שאני יוצא לרחוב. יש למישהו איזה דרך להציע לי איך אפשר להתמודד עם כל ה"נשמות הטובות"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליעה ויחס הסביבה

הוספת תגובה

• ליריב

ד''ר נעה וילצ'ינסקי
    05/09/2007

אין ספק שהדימוי העצמי שלך עבר טלטלה בעקבות התאונה שעברת. לפי דבריך אפשר לראות שגם קודם לתאונה היית מאד רגיש ודרוך לדעת מה חושבים עליך אלא שאז ייחסת זאת להופעתך הנאה וכעת לרחמים. האם עלה בדעתך שגם כיום, למרות הצליעה, אתה גבר נאה? ואולי לא מסתכלים עליך ברחמים אלא בעניין?
    הייחוסים שאנו מקנים למציאות קובעים במידה רבה את מצב רוחנו. אנא גש לטיפול קצר שיבהיר לך את העוצמות שבך שלא נפגעו בתאונה, ויקל עליך את ההתמודדות עם המבטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו