פתיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחות
    נואשת
    04/09/2007

יש לי שאלה לכל הגולשים - איך הכי טוב להרגיל סביבה חדשה לנכות? אני סובלת מצליעה מאוד בולטת בעקבות תאונה שעברתי - אני מתחילה עוד כחודשיים תואר באונ' , במקום שלא מכירים אותי, ואני רוצה להיות רגילה ושלא יגידו לי שום דבר או שיסתכלו עלי שונה. לא רוצה להסתתר יותר מאחורי סיפורים והסברים. השאלה היא איך עושים זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחות

הוספת תגובה

• פתיחות

עו"ד זיוה אופק
    04/09/2007

ד"ר וילצ'ינסקי וודאי תדע לענות טוב ממני אבל באופן אישי אני מאמינה כי מה שאת תקבלי בפשטות ובפתיחות בד"כ יתקבל כך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן פתיחות!

ד''ר נעה וילצ'ינסקי
    08/09/2007

ראשית- כן יסתכלו עליך! כפי שמסתכלים על כל סטודנטית מעניינת בקמפוס. בין אם היא גבוהה מאד, נמוכה, רזה או שמנה, כהה או בהירה, יפהפיה או... אנשים מסתכלים! ברגע שתפנימי שכולנו מסתכלים זה על זה, בסקרנות ובעניין, כן, גם את! ולא מיד תפרשי את המבטים כמבטי רחמים או אז יוקל לך. המחקרים מראים שהעמדות כלפי אדם עם נכות משתנות לטובה ברגע שמכירים אותו אישית. ולכן, המלצתי היא להכיר אנשים ולא לחשוש מכך. אכן, להתנהג בפתיחות וב"קוליות" לגבי הנכות, לתת הסבר קצר ולא אישי מדי ולעבור לספר על שאר הדברים המקסימים שבך.
    בהצלחה!
    נעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו