ועדת נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדת נכות
    צופי
    05/11/2009

שלום לכולם. אני סובלת מפיברומיאלגיה במשך ארבע שנים רדקולפטיה מותנית וצווארית . דכאון. הייתי אצל רופא תעסוקתי שלאור מצבי הבריאותי המליץ על הפסקת עבודתי ובקשה לפנות לביטוח לאומי. הייתי בועדה ראשונה בה קבלתי 28 אחוז נכות צמיתה ערערתי בוועדה שניה ניגשתי עים מכתב מרופא מנתח שבדק אותי בעמוד שדרה צווארי ובו קבע שעלי לעבור ניתוח בהקדם. רופא בועדה שבדק אותי אמר לי לא כדאי לעבור ניתוח אין צורך. בועדה הראשונה קבלתי על פיברומיאלגיה פלוס נפשית 10 אחוז . בוועדה שניה קבלתי על פיברומיאלגיה 10 אחוז ונפשית 20 אחוז כאן הסעיפים היו בנפרד השאר נשאר רגיל מותני 10 אחוז צווארי 10 אחוז בנוסף סבלתי מבוהן תפוסה קבלתי 10 אחוז. סך הכל 48 אחוז משוקלל צמיתה . ואי כושר לא קבלתי כלום .כרגע אנני עובדת עומדת לפני ניתוח . ואין לי שום הכנסה. לא יודעת מה לעשות אנא עיזרילי בבקשה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועדת נכות

הוספת תגובה

• כדאי להתייעץ

עו"ד זיוה אופק
    06/11/2009

לפני ההליך ולא אחריו.

אני ממליצה שתפני לעו"ד או ללשכה לסיוע משפטי שיבדקו אם יש טעם בערעור לביה"ד לעבודה. אם לא המתיני חצי שנה או לפחות עד אחרי הניתוח והגישי בקשה חוזרת עם חומר רפואי חדש המלמדת על שינוי בריאותי. לתביעה המחודשת הזו אני ממליצה לצרף חוות דעת רפואיות ולדאוג שתהיי מלווה בעו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו